4 baki, ami a legegyszerűbb kevert süteményt is elrontja

A kevert sütemények adják az édességtársadalom egyik legkönnyebben elkészíthető részét, ezeket a piskótákat szinte lehetetlen elrontani. Vagy mégsem? Sajnos akadnak kis mozzanatok, amelyek képesek a kudarc előidézésére.

Nem arról híresek a kevert sütemények, hogy megizzasztanák a házi cukrászokat (legyenek kezdők vagy tapasztaltak), mind a hozzávalók, mind azok összevegyítése viszonylag egyszerű folyamat. Persze, tekintve, hogy mégis sütésről van szó, nem úszhatjuk meg a dolgot kisebb buktatók nélkül: érdemes ezeknél a könnyed recepteknél is odafigyelni a legapróbb részletekre, hogy tényleg mindig tökéletesen sikerüljön a kevert süteményünk.

Nézd meg galériánkban a bakikat:

Vesd be a tudományt ezekben a receptekben:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


További konyhai tippek a mindennapokra:

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk