Ezeket csavard a kelt csigába, ha már unod a kakaót

Kelt csigát tulajdonképpen bármilyen ízben készíthetünk, mégis a legtöbbször a kakaó vagy a fahéj felé nyúlunk a polcon, amikor a finomságok készülnek. Nézzük, milyen lehetőségeink vannak még!

Reggelire, uzsonnára, vendégségre mind kiváló választás lehet a kelt csiga, és ha az emberek nagy részét megkérdeznénk, milyen töltelékkel készítenék el ezeket a foszlós finomságokat, a válaszok valószínűleg a kakaó és a fahéj között oszlanának meg. És míg nincsen semmi kivetnivaló ezekben a klasszikus kelt csigákban, egy sor ízes lehetőséget hagyunk ki azzal, ha soha nem térünk el a töltelékek fősodrától. Kalandozzunk most egy kicsit, jöjjön pár izgalmas kombináció!

Nézd meg galériánkban a kelt csigák izgalmas töltelékeit:

Íme néhány recept a kísérletezéshez:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Még több süteménysütési tipp és trükk:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek