Bezár az egyik legjobb étterem Budapest környékén

Június végétől már csak rendezvényeket tart a veresegyházi Katlan Tóni Kultúrkonyha, az étterem a'la carte részét bezárják

A Katlan Tóni KULTÚRKONYHA életében véget ér egy szép, tartalmas és tanulságokkal teli korszak. 2022. június 24-én éttermünk a'la carte részét bezárjuk.

– írja Facebook oldalán a Katlan Tóni.

Június végén megszűnik az étterem

A Magyar Konyha Online jellemzése szerint Budapest vonzáskörzetének kedvelt étterme évek óta sok munkát tett abba, hogy „a klasszikus vidéki vendéglátás visszakapja eredeti fényét és minőségét”.

A döntést több tényező befolyásolta: a koronavírus-járvány hullámai, az alapanyagok drágulása, a rezsiköltségek emelkedése és a munkaerőpiaci kihívások. Céges vagy családi rendezvényeket, például esküvőket továbbra is vállalnak.

Forrásunk volt.


Még több izgalmas tartalom:

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Kiszámoltuk, olcsóbb-e a házi péksütemény, mint a bolti

Az egyre jobban elszálló árak mellett már nem könnyű fejben tartani, hogy akkor most mi számít olcsónak. Nagyon sok minden, ami régen filléres volt, ma már nem az, és szinte úgy kell vadászni a pénztárcabarát megoldásokat. Az otthoni alkotással sokat lehet spórolni, persze nem minden ötlet jó ötlet. Most (nagyjából) konkrét számokon keresztül válik láthatóvá, hogy mivel éri meg otthon vesződni, mert mi itt a Nosaltynál bizony kiszámoltuk.