7 ízektől kicsattanó karfiolleves, hogy jól induljon a hét

Nem mondanád magad kifejezetten nagy karfiolrajongónak, ma mégis mérhetetlenül megkívántad a karfiollevest? Akkor jó helyen jársz, mert most csokorba szedtük a mi kedvenc receptjeinket!

A karfiolleves egy kissé megosztó étel, hiszen nem mindenki szereti a karfiol jellegzetes aromáját, ám az alábbi receptek szerintünk a kétkedők ízlelőbimbóit is elvarázsolják majd. Lesz itt sajtos, csirkés, klasszikus és izgalmas kókusztejes verzió is! Nálad melyik karfiolleves lesz a befutó?

 1. 1.

  Currys-kókusztejes karfiolkrémleves

 2. 2.

  Klasszikus karfiolleves

 3. 3.

  Póréhagymás karfiolkrémleves

 4. 4.

  Karfiolleves Hobbychef konyhájából

 5. 5.

  Karfiolleves magyarosan

 6. 6.

  Rizses-csirkés karfiolleves

 7. 7.

  Sajtos karfiolkrémleves

Még több karfiolleves itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Címlapról ajánljuk

4 jel, hogy ideje lecserélni a vágódeszkád

Egy jó minőségű vágódeszka tényleg lehet befektetés: sok évig használhatjuk konyhánkban, természetesen megfelelő odafigyelés és ápolás mellett. Azonban még így is eljöhet az a pont, amikor be kell látnunk, hogy eljött a csere ideje – az erre utaló jelek alant következnek.

Lakos Benedek

További cikkek

Így nem romlik meg a hűtőben a nyitott üveg lekvár

Egy üveg lekvár nagy kincs, a gyümölcsös finomságokkal telepakolt kamra pedig maga a kincstár: azonban, ha innen előveszünk egy üveget, majd felbontva a hűtőbe tesszük, megtörjük a szavatosság varázsát, és nagyon oda kell figyelnünk a lekvár tárolására. A Napi Tipp ebben nyújt most segítséget.