Karácsonyi ételek Salamon Csillától

Az adventi időszakban néhány szakácsunk számol be arról, hogy néz ki náluk az ünnepi készülődés. Most Salamon Csilla mesélt, hogyan várják a karácsonyt.

Én már az adventi időszak előtti héten elkezdem a nagytakarítást (ablakok pucolása, függöny mosás, terítő csere). Fenyőágakat és terméseket szedek az adventi koszorúhoz, amit mindig saját kezűleg készítek el. Nálunk az a hagyomány, hogy a párom az, aki minden vasárnap meggyújtja a gyertyákat. A teraszunk korlátrajára is fenyőágakat drótozunk és felkerül rá a karácsonyi égősor is.

Mindig előre átgondolom, hogy mit sütök-főzök majd karácsonyra, és ez alapján intézem a bevásárlást. Minden évben arra törekszünk, ami eddig sikerült is, hogy karácsonykor az egész család együtt legyen.

Kedvenc karácsonyi ételeim, amiket ilyenkor elkészítek:

Ezeket olvastad már?

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek