Vannak kifejezetten karácsonyi alapanyagok, amelyek akár az ünnep több fogásában is szerepet kapnak (ilyen például a ponty, az aszalt szilva, a pulyka, a mák vagy a dió), persze nem kizárólagosan ezekkel a hozzávalókkal dolgozhatunk az ünnepek alatt. Vannak más élelmiszerek is, amelyek azért nyerhetik el a „karácsonyi alapanyag” címet, mert nagy segítséget jelent a használatuk a többnapos sütés-főzés során. Ismerjük meg őket, és nézzük meg, miért olyan hasznosak, és mire vethetjük be őket!
Nézd meg galériánkban a hasznos karácsonyi alapanyagok listáját!
Receptek a fent említett karácsonyi alapanyagok felhasználásával:
Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!
Már kopogtat a karácsony, ezek a receptek jól fognak jönni: