Gyönyörű karácsonyi díszbe öltöztette a First Lady a Fehér Házat

Az amerikai elnök felesége, Jill Biden hétfőn mutatta be a Fehér Ház idei karácsonyi dekorációját, melynek témája nem más, mint a szívből jövő ajándékok.

Jill Biden először tölti karácsonyát First Lady-ként a Fehér Házban. Amerika első asszonya gyönyörű díszbe öltöztette az elnöki palotát, a „szívből jövő ajándékok" nevet viselő tematika szerint pedig zömmel olyan díszek jelennek meg a különböző termekben elhelyezett fákon, amelyek az amerikai nép egyesítésének szimbólumai.

A 24.hu cikke szerint Joe Bident és feleségét mindenki inspirálta a dekorálásban, akikkel országszerte találkoztak, és akik újra és újra emlékeztetik őket arra, hogy a különbségek értékesek, a hasonlóságok pedig végtelenek.

Joe Biden és Jill Biden a karácsonyfán (Fotó: Alex Wong/Getty Images)

Ez alkalommal összesen 41 karácsonyfát állítottak fel a Fehér Házban. Minden szobának külön altémája van, a könyvtárat például a tanulás ajándékának szentelték, van viszont a házban egy olyan fa is, amelyet a Joe Bidennek írt köszönőlevelek díszítenek. A first lady csapata pedig már nyár óta tervezte az idei dekort.

Az egyik karácsonyfa a 41 közül (Fotó: Alex Wong/Getty Images)

Összesen több mint 1800 méter szalagot, 300 gyertyát, 10 ezer karácsonyfadíszt és 78 750 fénysort használtak fel a fák dekorálására, ebbe pedig nincsenek beleszámítva a girlandok és a koszorúk sem.


Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Iránytű a szakmaválasztásban a XVII. Szakma Sztár Fesztivál idén áprilisban

Közel hatvan szakmában kétszáz diák méri össze tudását a XVII. Szakma Sztár Fesztiválon április 24-26. között Budapesten, a további programok között pedig kiemelt figyelmet kap az interaktivitás és a testközelből megtapasztalható élmények. A Szakma Sztár Fesztivál egyaránt segíti a fiatalokat és a szülőket megismertetni a szakmákkal, és eligazodni az általuk nyújtott több száz lehetőség között. A jelige: „Szakmát a kézbe!”

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

8 húsmentesen izgalmas fogás, melybe bulgur főtt

A bulgur az alternatív köretfajták közül is kiemelt szerepben tündököl: mindenki imádja, legalábbis mi ezt tapasztaljuk. Íze a tarhonya, a rizs és a tészta között billeg, irtó gyorsan elkészül, felszívódása pedig kedvezőbb és lassabb, mint gondolnánk.

Nosalty

További cikkek