Johnny Depp zöld teával diétázik

Johnny Depp a zöld tea-diétára esküszik, ha gyorsan meg akar szabadulni pár kilótól. Mára, az egykori rosszfiúból egészségesen élő családapává érő színész, még a dohányzásról is leszokott!

Johnny Deppről elsősorban nem az egészséges életmód jut eszünkbe. Filmjeiben is sokszor alakít züllött, füstfelhőben úszó figurákat, de a való életben is erős dohányosként tartották számon a hollywoodi szupersztárt. Ez utóbbi szenvedélyéről úgy tűnik, nemrégiben viszont lemondott – a fáma szerint gyermekei kedvéért, másrészt persze önmaga miatt is.

Állítása szerint nem kell nagy titkokat és csodaszereket keresni, ha le akarunk szokni a dohányzásról, egyszerűen akaraterő és elhatározás kérdése, hogy abbahagyjuk-e ezt a káros szokásunkat. Depp állítólag elkezdett rendszeresen sportolni is, ahogy fogalmazott, a dohányzás helyett olyan elfoglaltságot keresett, mellyel teljes mértékben leköti magát, így jött képbe az úszás, aminek azóta is rajongója. Nemrégiben egyébként bejelentette, hogy szakított gyermekei anyjával, Vanessa Paradise-zal, akivel több mint egy évtizede alkotnak egy párt, bár sosem házasodtak össze.

Tavaly egy filmszerep kedvéért a színész fogyókúrába kezdett. A módszer rengeteg zöld tea fogyasztásán alapult, ez a növény számos egészségvédő hatása mellett zsírégető tulajdonságáról is ismert. Depp literszámra itta napközben a koffeintartalmú italt, és gyümölcsökkel szilva, ananász – egészítette ki az étkezését. A zöld teának egyébként rákmegelőző hatást is tulajdonítanak, a benne található temérdek antioxidánsnak köszönhetően a fiatalság megőrzésében is szerepe lehet, és felpörgeti az anyagcserét, ráadásul ébren is tart a benne található koffein.

Johnny Depp egyébként sem egy habzsolós típus: megelégszik a sovány húsokkal, halakkal és a friss zöldségekkel, bár vannak időszakok, amikor ideiglenesen vegetáriánussá válik. A kampányszerűen alkalmazott, húsmentes étkezés egyébként több kutatás szerint is nagyon jót tesz a szervezetnek: a test fellélegzik, a bőr megszépül.

Halas receptjeinket itt találod >>

A színész nem hanyagolja el a testmozgást sem. A Karib-tenger kalózai óta élete legjobb formáját hozza, edzéstervében a kardiomozgást kombinálja az erősítéssel: jöhet a már fentebb említett úszás, a futás, de szívesen jár túrázni két gyerekével, ami közös családi programnak sem utolsó. A zöld tea-diétát Depp csak rövid ideig alkalmazta, így senkit sem biztatunk arra, hogy életmódszerűen zöld tea fogyasztásával próbálja elérni az álomsúlyt, de ha csak pár kilótól szeretnénk megszabadulni, érdemes kipróbálni a színész módszerét. A vegyes táplálkozást viszont semmi sem helyettesíti!

Korábban megírtuk, hogyan marad formában Jennifer Aniston >>

Bruce Willis, a vega macsó >>

A rovat korábbi cikkeit itt találod >>

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Mátra rejtett kincsei

Budapesttől egy órányira Nógrádban, a Mátra nyugati vonulatában, festői környezetben fedezhetjük fel az egyre izgalmasabb élményt nyújtó Szurdokpüspöki, Tar és Szuha falvakat, vagy ahogyan saját magukat említik, a Mátra Nyugati Kapuját.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A mi Rögös túrónknak tényleg nincsen párja?

Ha röviden kellene válaszolni, a következőt mondanánk: bátran állíthatjuk, hogy valóban egyedülálló élelmiszer. Miért jelenthetjük ki ezt ennyire magabiztosan? Milyen érvekkel támasztható alá a Rögös túró egyedisége? Következzen egy gyors gasztronómiai kalandozás páratlan tejtermékünk világában!

Címlapról ajánljuk

További cikkek