Jennifer Aniston egykori konyhája elképesztően stílusos, nézzétek

A színésznő egykori otthona olyan stílusos volt, mint ő maga. Lássuk, hogyan festett!

Jennifer Aniston már a kezdetektől a letisztult, elegáns stílust képviselte, amihez a mai napig tartja magát. Természetesen ehhez az irányzathoz minden téren ragaszkodik, többek között egykori háza is eszerint lett berendezve, amiben még exférjével, Justin Theroux-val élt együtt.

A kaliforniai ház, ami Bel Airben található, mintegy 15 millió dollárt, vagyis több mint 4 milliárd forintot ér. Jennifer Aniston 2011-ben vásárolta meg ezt az ingatlant, majd megindult az évekig tartó felújítás több építész és tervező részvételével.

A lakásban egy bárpult is helyet kapott, ami elképesztően elegáns.

A tervezésen át a megvalósításig a színésznő végig kivette a részét a munkafolyamatokból

Ez a kis dolgozószoba elképesztően hangulatos:

Jöjjön a kedvenc helyiségünk: a konyha. Jennifer Aniston egy gyönyörű kandallót rakatott az egyik végébe, aminek köszönhetően nagyon meghitt lett a hangulat.

Emellett helyet kapott még egy óriási borhűtő is. A színésznő zseniálisan játszott a sötét illetve világosabb színekkel, illetve az anyagokkal is. Ebben a videóban (6:55 perctől) még jobban körülnézhettek a színésznő konyhájában:

Még több kép a színésznő gyönyörű otthonáról:


Még több sztárlakás:

Forrásunk volt.

Képek: Youtube

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Meglepő, de a krumpli elképesztően egészséges, ha jól készíted el

Jellemzően nagyon rossz híre van a krumplinak, és csak kevesen tudják, hogy ha nem zsírban vagy olajban tocsogva, esetleg két kiló vajjal készítik, nagyon is egészséges zöldségről van szó. Sőt, ha a tápanyagsűrűséget nézzük, a burgonya nagyon sok más, sokkal egészségesebbnek tartott zöldséget és gyümölcsöt is kenterbe ver.