Játssz velünk a 10 BNV családi belépőért! (x)

Elindult a BNV és a NoSalty közös játéka!Küldd el három kérdésünkre a megfejtést október 18-a délig, hogy egyike legyél a 10 szerencsés nyertesnek, aki családi belépőt nyer a BNV-re.{T}

Elindult a BNV és a NoSalty közös játéka!

Küldd el három kérdésünkre a megfejtést október 18-án délig a jatek@nosalty.hu-ra, hogy egyike legyél annak a 10 szerencsés nyertesnek, aki családi belépőt nyer a Budapesti Nemzetközi Vásárra.

Akciós online jegyvásárlás és további információk a www.hungexpo.hu/bnv oldalon.

A BNV rendkívüli jegy kedvezményekkel fogadja a közönséget: a szerdai napon a belépő egységesen 500 forint, illetve október 20-án, a Csajok napján a hölgyek, október 21-én, a Pasik napján az urak számára díjmentes a belépés. A családok számára szintén kedvezményes jegyekkel készülnek a szervezők.

Október 21-23. között a Kölyökparádé igazi gyerekparadicsommá változtatja a BNV-t, ahol a rengeteg játék mellett a „mi leszek ha nagy leszek” kérdésre is segítenek választ adni a gyerkőcöknek. Rendőr, autóversenyző, pék, orvos, varrónő, erdész, rejtvényfejtő és futballsztár is lehet bárki, aki meglátogatja a mesterségek standjait. Lesz rádióstúdió, ahol a kis látogatók riporterek lehetnek egy napra. Másutt „kétkezi újságírást” tanítanak, a legügyesebb riportereknek pedig szerkesztőségi látogatás lesz a díja. Az álmok megvalósítása közben másfelé is érdemes körülnézni: lesz LEGO-város, elektromos távirányítású modell bemutató, PlayStation Move bajnokság, mozi és sport is. A Kölyökparádé és a Modellezz.hu közös játékán egy családi utazás talál gazdára amelynek úti célja a párizsi Disneyland. „Mesével kerek a világ!” címmel készül programokkal a Mosoly Alapítvány, akik közelebb hozzák a nagyközönséghez a mesét és a meseolvasás családi élményét, illetve már elindították nagyszabású online adománygyűjtő akciójukat a krónikusan és súlyosan beteg gyerekek kórházi meseterápiájának támogatására a www.mosolyparade.hu oldalon, amely a Kölyökparádén is folytatódik majd.

Az Otthonunk világának Trendszigetén a többgenerációs otthon megteremtéséhez adnak tippeket a legkiválóbb hazai lakberendezők, de szívesen nyújtanak segítséget más kérdésekben is, főként ha a látogató alaprajzzal érkezik. A Nők Világa látványosabb lesz, mint valaha, erről színvonalas divatbemutatók, többek között a tv2 tehetséges divatkreátorai gondoskodnak, de az év legnagyobb divateseménye, a Gombold újra! is a BNV-re érkezik. Ezenkívül interaktív szépségsziget és öt napos táncmaraton csábítja maradásra a hölgyeket. A fiúkra is külön gondoltak: sport, vadászat, autók és európai díjnyertes szórakoztató-elektronikai cikkek lesznek a Férfiak Világának témái. Az új BNV-n az Ízvilág gasztronómiai érdekességekkel is szolgál, a programok keretében pedig a főzni szerető közönség élőben veheti szemügyre Gianni, Kovács Lázár, Frank Júlia, Sági Szilárd és Buza Sándor szakácstudományát. Külön világot kapnak magyar kiválóságaink, a hungarikumok is. A Nagyvilágban többek között kínai, indiai, kenyai és egyiptomi kiállítók is megjelennek.

Egész napos családi programot ígér október 19-23. között a BNV, ahol idén hat világ találkozik egy helyen.

Családi élmények a BNV-n

Az emal elküldésével minden játékos elfogadja a játékszabályzatotés a NoSalty.hu látogatói feltételeit.

3. Hogy hívják azt a napot, amikor a hölgyek számára díjmentes a belépés?

2. Hogy hívják a BNV-vel egyidőben, október 20-23. között megrendezett, gyerekeknek szóló rendezvényt?

1. Hány világ találkozik idén a BNV-n?

Főzd ki a megfejtést és nyerd meg a 10 db BNV családi belépő egyikét!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

7 nap, 7 étel – Házias, mégis gyors fogások főnek...

A házias ételekről legtöbbször azt gondolhatjuk, hogy azért olyan finomak és komfortosak, mert hosszú időbe telik türelmes-figyelmes elkészítésük. És míg sok esetben ez tényleg igaz, mi most a héten csak az ellenpéldákra fogunk fókuszálni: gyors és házias lesz a konyhai mottónk!