Játssz és nyerj a Vénusszal!

Rajong a családod a sült krumpli, rántott hús duóért? Szeretnél még ízletesebb, ropogósabb és egészségesebb sülteket készíteni a szeretteidnek? Ismerd meg az új Vénusz Sütőolajat, és nyerj!

Előtérben az egészséges sütés!

Az étolajok következő generációját a megnövelt Omega-9-tartalmú olajok jelentik. Ezek egyik első képviselője hazánkban a Vénusz Sütőolaj, melyet az egyszeresen telítetlen Omega-9-ben természetesen gazdag Fritopti étolaj felhasználásával állítunk elő. Az új Vénusz Sütőolaj különlegessége, hogy a hagyományos napraforgóolaj mellett 15%-ban speciális Fritopti napraforgóolajat tartalmaz, melynek köszönhetően mindig ízletes és ropogós rántott ételeket készíthetünk.

A Fritopti étolaj jellemzője, hogy főképp (akár 80-85%-ban) egyszeresen telítetlen zsírból áll, így stabilabb, azaz nagyobb a hőtűrő képessége a többszörösen telítetlen zsírban gazdag hagyományos napraforgóolajhoz képest. Ennek köszönhetően a Vénusz Sütőolajnak nagyobb a sütési teljesítménye, miközben teljes mértékben élvezhetjük a bő olajban sült ételeink valódi ízét. Ráadásul laboratóriumi teszt igazolja, hogy a Vénusz Sütőolaj többszöri felhasználása után is ugyanolyan kiváló minőségű és ropogós sült krumplit készíthetünk. (x)

Új partner a Vénusztól >>

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ennyibe kerül egy vacsora Rácz Jenőnél vagy Sárközi Ákosnál –...

Amióta a kereskedelmi tévékben főműsoridőben vetítenek gasztros realityshow-kat, többek számára lett vonzó a fine dining éttermek magasra pozícionált világa. Ha egész évben nem is költünk ilyen élményekre, az év végi ünnepek idején jól jöhet ajándékötletként. Olcsó menüket nem ígérünk, emlékezetes gasztroélményeket annál inkább!