Játssz és nyerj a MasterCard-dal!

Nézd meg az alábbi videóban, miként lepte meg Andit Gianni segítségével a MasterCard! Játssz velünk, hogy Te is egy nagyszerű ajándékban részesülhess!

2015. december 17 - január 2. között küldd el helyes válaszaidat az alábbi kérdésünkre, hogy indulhass az értékes NoSalty ajándékcsomagért!

Kisorsoltuk a nyerteset! >>>

Karácsony a szeretet ünnepe, mindenki kitesz magért, szívének legnagyobb szeretetével választja ki személyre szabottan ajándékait. Így tett a MasterCard is, Gianni segítségével Andit lepték meg, aki imád főzni, és már régóta az egyik legfőbb vágya az volt, hogy elleshesse az olasz konyha apró trükkjeit. A MasterCard ajándéka egy különleges nap lett, ahol Andit rengeteg meglepetés várta, ezt Ti is megnézhetitek a fenti videón!

Játssz és Nyerj!

ANosalty WebShop ajándékcsomagot nyerte: László Béla (Debrecen), melynek tartalma:

Gratulálunk! A nyertessel e-mailben vettük fel a kapcsolatot! Köszönjük a részvételt a többieknek, játszatok velünk legközelebb is!

A játékban résztvevők elfogadják a Nosalty felhasználói feltételeit és a Játékszabályzatot.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ennyibe kerül egy vacsora Rácz Jenőnél vagy Sárközi Ákosnál –...

Amióta a kereskedelmi tévékben főműsoridőben vetítenek gasztros realityshow-kat, többek számára lett vonzó a fine dining éttermek magasra pozícionált világa. Ha egész évben nem is költünk ilyen élményekre, az év végi ünnepek idején jól jöhet ajándékötletként. Olcsó menüket nem ígérünk, emlékezetes gasztroélményeket annál inkább!