Játssz a Gyermelyivel, és nyerj!

Még tart a TésztaKáosz! Játssz és nyomozz a Gyermelyivel, keresd meg az elkóborolt, emlékezetüket vesztett tésztákat, és segíts nekik rájönni, kik is valójában.

Játssz!

TésztaKáosz lesz úrrá november 10-től a weben és a Facebookon! A Gyermelyi közkedvelt tésztái érthetetlen módon elkóboroltak a tésztagyári csomagológépek mellől, és megmagyarázhatatlan okból amnéziás állapotba kerültek. A tészták személyazonosságának kiderítésére nyereményjátékot szervez a Gyermelyi, melynek célja egyértelmű: segíteni, hogy a tészták rájöjjenek, kik is ők valójában. A Gyermelyi Facebook-oldalán megtalálható játékban minden tudását össze kell szedni a játékosoknak! A játékélményt kedves videók fokozzák majd, a feladványoknak és kérdéseknek köszönhetően pedig szórakoztató módon tudhatsz meg te is minél többet kedvenc tésztáidról. Mind a hat Gyermelyi tésztakategória tésztáinak kilétére fényt kell deríteni, így a Prémium, a 8 tojásos, a 4 tojásos, a Vita Pasta, a Donna Pasta és a tojásnélküli termékek is szerepelnek a játékban.

5+1 érv a tésztasaláták mellett

A játék még karácsony előtt véget ér, de addig még bőven van idő, egészen december 15-ig van lehetőség megoldani a TésztaKáosz rejtélyét. A játékosok természetesen ezúttal sem maradnak nyeremények nélkül: naponta 1 darab, 15 csomag Gyermelyi tésztából álló tésztaválogatást sorsolnak ki. Heti nyereményként pedig igazán exkluzív ajándékkal készültek: minden játékhét péntekén 1-1 darab KitchenAid professzionális konyhai robotgép talál gazdára. (x)

A rovat korábbi cikkeit itt találod!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Aprósütemények karácsonyra

Karácsonyi aprósütemények, szaladjatok a legszebb ünnepi tányérokra, és kínáljátok magatokat kicsiknek, nagyoknak. A készítésükben részt tud venni az egész család!