Jamie Oliver aligátort nyúzott és evett

Jamie Oliver rajong az amerikai gasztronómiáért, ami sokkal több a gyorsételek széles palettájánál. És ezt be is bizonyítja.

A pucér szakács a sztereotípiáktól elszakadva, saját szemével akarta látni Amerika igazi arcát, ezért nemrég körbeutazta az Egyesült Államokat New Yorktól Los Angelesig. A túra során rengeteg embert és kultúrát ismert meg. Cowboyokkal kempingezett a Sziklás-hegységben, belesett Los Angeles kevésbé fényűző zugaiba, aligátort nyúzott és evett Louisianaban.

Július 4. alkalmából Jamie Oliver egy Instagramon megosztott képpel emlékszik vissza a túrára:

A kalandot bemutató, „Jamie Amerikája” című műsort a TV Paprika ezen a héten, hétköznap esténként 10 órakor vetíti. A képen látható ételeket a műsorban közelebbről is megismerhetjük.

A „Jamie Amerikája” előzetese itt található:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?