Ismét ez a cuki japán hölgy lett a világ legidősebb embere – íme 3 kedvenc étele

Saját Guiness-rekordját döntötte meg idén a japán hölgy. Kane Tanaka 117 éves lett, és köszöni, jól van!

Kane Tanaka a világ legidősebb embere – a csavar pedig a dologban, hogy a tündéri idős japán hölgy saját tavalyi rekordját döntötte meg! Boldog 117. születésnapot kívánunk!

Tanaka január 2-án töltötte be 117. életévét, amit egy fergeteges bulival ünnepelt lakóhelyén, a fukuokai idősek otthonában, ahol a nővérek, barátok mellett még a helyi tévécsatorna is tiszteletét tette.

Ahogy beleharapott a tortába, újabb falatot követelt – mártavalyi cikkünkben is megírtuk, hogy saját, megdöbbentően magas életkorát egyenesen annak tulajdonítja,hogy egész életében imádta az édességet, a kávét és a szénsavas üdítőket.

A szülinapról egy kis videó is készült:

Receptajánló:

A japán hölgy esete (és Guiness rekordja) tökéletes szimbóluma Japán elöregedő társadalmának, ahol tavaly még sosem mért negatív rekordot döntött a született gyermekek száma. Mindössze 900 ezer újszülöttet jegyeztek be 2019-ben, ami 1899 óta (amióta erről statisztika készül) a legalacsonyabb szám.

Tanaka 1903-ban született, 1922-ben ment férjhez – 4 gyermekük született, egy ötödiket pedig örökbe fogadtak.

Ezeket olvastad már?

címlapfotóforrás

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Titkos, föld alatti bár nyílt az Andrássy úton

A W Budapest hotel alagsorában nyílt meg a szálloda sejtelmes hangulatú bárja, amely több fronton is biccent a főváros különleges történelme felé. Elfeledett titkok és misztikum, impozáns épületekről elnevezett koktélok várják a betérő vendégeket, érkezzenek akár az ajtón, akár az étterem mosdóján keresztül.