19 irigyelni valóan zseniális boltötlet külföldről - hát, van még hova fejlődnünk!

Az eddigi cikkötletek közül ez tuti az egyik abszolút kedvenc lesz - tökéletes, szellemes, vicces és kreatív mind, de ezek mellett a legjobb, hogy hasznosak is!  

Gondoltál már arra, mi könnyíthetné meg az esti / hétvégi bevásárlásokat? Az online rendelés? Vagy egy automata bevásárlólista? Egy térkép a fejedben a hipermarket útvesztőiről? Az, ha nem egyedül kéne abszolválnod, és mindig lenne segítséged? Vagy pont a magány és a nyugalom hiányzik? A boredpanda megint szuper sorozatot alkotott.

Ezek a boltok kitettek magukért: okos és szellemes ötleteik megvalósultak, nézzétek a fotókat - a kattintás után nyílik a galéria!

Nektek melyik a kedvenc? Mi nem tudtunk választani, de a mirelit zöldséges szekció és a gombászó boltocska is favorit.

Ezeket olvastad már?

Címlapról ajánljuk

Ismered ezt a csókát? Spéci olasz articsókabefőtt készült nálunk!

Az articsóka egy Észak-Afrikában őshonos, igazán különleges, ízletes és sokoldalú növény, bár nálunk sajnos nem túlzottan ismert. Európa nagy része szereti, de leginkább Olaszországban termesztik, virágzatát pedig változatosan használják a konyhában, sőt, akár a virágkötészetben is. Mi most megmutatjuk, hogy kell vele szakszerűen bánni, illetve hogyan érdemes fogyasztani!

Gerzsenyi Flóra

További cikkek

Ez a rákkeltő szer vonja be a legtöbb gyümölcsöt és...

Súlyos tényeket tár fel a kártevőirtó szerek használatát monitorozó civil hálózat legújabb jelentése, amelyből kiderült, hogy a mindennapi élelmiszerként fogyasztott friss zöldségek és gyümölcsök nagy mennyiségben tartalmazhatnak rákkeltő szereket.

7 húsvéti étel csirkemellből, ha uncsi a sonka

Nem akármivel támadunk, ha fogytán vagy ünnepi receptötletekből: húsvétra (is) való ételeket hoztunk csirkemellből, melyek jól jöhetnek, amennyiben nem vagy túl nagy sonkarajongó. Mutatjuk, mikben gondolkozhatsz a tavasz legszebb ünnepén!