36 család vacsorája 36 képpel elmesélve

A fotósnő, aki úgy döntött, utánanéz, más családokban hogyan is zajlik egy átlagos hétköznapi vacsora családi körben, és megörökítette őket. Dőlj hátra, és nézd!

Nálatok is megvannak a szabályok? Mindenki adott időpontban otthon kell, hogy legyen, és megterítés után együtt költitek el a vacsorát? Megy közben a TV? Vagy a kanapén ücsörögve esztek? Külön-külön, ki-mikor éhes, vagy együtt vagytok? Beszélgettek közben? Filmeztek? Olvastok? Vagy az a típus vagy, aki egyedül él, és állva, a konyhapult fölött épp csak bekap valamit?Lois Bielefeld fotós is erre volt kíváncsi, és - szigorúan hétfőtől csütörtökig - végigfotózott néhány családot, hiszen ekkor van a legkevesebb időnk a komoly vacsorára, őt pedig pont ezek a napok érdekelték. NÉZZÉTEK A FOTÓKAT!

Mit gondoltok? Nem túl vidám fotók, na de a hétköznapokat talán így tükrözzük leginkább, nem? Fáradtan, de együtt, azokkal, akikkel még együtt tudunk lenni.

Ezeket olvastad már?

21 agyament fotó a közértből

Hogyan érintene, ha kibontanád kedvenc halacskás sós ropogtatnivalódat, és látnád, hogy a gép nem vágta ki rendesen a formákat. Nagyon beteg élelmiszerfotók jönnek, figyelj!

Nosalty

via buzzfeed

hivatalos oldalloisbielefeld

Címlapról ajánljuk

További cikkek

A legízesebb húsvéti töltelékek

A húsvéti töltelék elmaradhatatlan része az ünnepi felhozatalnak: a sonka mellett például kiválóan mutat majd a kedvenc ízeinkkel (és persze tojással) telepakolt felfújt.

Húsvéti krémes sütemények

Húsvéti krémes süteményeket szeretnétek az ünnepi asztalra? Itt vagyunk mi, hogy 11 szemkápráztató sütivel gyarapítsuk a recepttáraitokat.