Indul a Bocuse d’Or világdöntője!

Ma kezdődik a Bocuse d’Or! Az egyik legjelentősebb, nemzetközi szakácsverseny világdöntőjében végre magyar versenyzőért is izgulhatunk.

A Bocuse d’Oron Magyarországot Széll Tamás, a Michelin-csillagos Onyx étterem séfje képviseli a Rubik-kocka koncepcióján alapuló versenymenüjével. A halételekhez a kijelölt hozzávalókat már hetekkel ezelőtt meghatározták a szervezők: a homárt és a rombuszhalat kizárólagosan a francia METRO Cash & Carry szolgáltatja a verseny idején.

Magyar séf a legjobbak között >>

A METRO által felállított, és a nagykereskedés prémium minőségű alapanyagaival feltöltött zöldség- és gyümölcspiacot színpadra lépésük előestéjén látogatják meg a versenyzők: a friss, szezonális alapanyagokból kell kiválasztaniuk, mit használnak fel a másnapi verseny folyamán. (x)

Ha kíváncsi vagy a Bocuse d’Orra, itt élőben követheted az eseményeket! >>

A rovat korábbi cikkeit itt olvashatod >>

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Osztrák krumplisaláta

Ha Bécsben járok, mindenképpen ennem KELL Wiener Schnitzel-t (bécsi szeletet)! Sokszor volt már szerencsénk egymáshoz, de talán legutóbb adták hozzá a legfinomabb krumplisalátát. Ezt ...

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...