Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Indul a 10 napos Országos Étterem Hét, ahol már 3900 forintért többfogásos menüsor vár rád!

A gasztronómia világában idén tavasszal lesz egy olyan hét, ami tíz napig tart majd! Ez az Országos Étterem Hét.   

A nagy érdeklődés miatt a korábbi években megszokottnál hosszabban ismerkedhetnek a kiváló éttermek kínálatával az érdeklődők országszerte. Az Országos Étterem Héten több mint 140 étterem várja gondosan összeállított 3 fogásos menüsorokkal a vendégeket 3.900 forintos Top, 4.900 forintos Prémium, vagy 5.900 forintos Exkluzív kategóriákban. Asztalt foglalni mától lehet ezen az oldalon.

Március 6-tól 15-ig ismerkedhetnek a program látogatói a legkülönfélébb konyhákkal, minőségi fogásokkal, precízen összeállított menüsorokkal az ország kiváló éttermeiben, méghozzá előnyös menüárakon.

A résztvevő éttermek listáját itt találod!A tavaszi programba több mint 20 új helyszín kapcsolódott be, s ezekkel együtt összesen 140 vendéglátóhelyre lehet asztalt foglalni az országban. Számos olyan étterem is szerepel, amely több gasztro kiadvány vagy rangsor alapján is az 50 legjobb magyarországi étterem közé tartozik.
A kiváló séfek által kidolgozott menüsorok az ínyenceket is elvarázsolják. Találhatunk a kínálatban hagyományos magyar ételeket és alapanyagokat, mint például a rántott borjúfej vagy az őzraguleves, de ezeket újragondolt, modern verziója is fellép, mint a savanyú vetrece szarvasból vagy szarvasburger fekete zsemlében

Megkóstolhatjuk más európai országok és távolabbi tájak egzotikus ételeit is: marokkói bárány, ausztrál wagyu steak, békacomb vagy a Charolais hátszín füstölt libamájhabbal szintén szerepel a fogások között. A halak és tenger gyümölcsei szekció is erősre sikerült: polippaprikás, rák consommé, cápasteak és a Surf & Turf bizonyítja, hogy az Étterem Héten résztvevő vendéglátók valóban kínálatuk legjavát komponálták 3 fogásos menüsorokká erre a tíz napra.

Előzetes asztalfoglalás itt!

Ezeket láttad?

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!