Tölts el egy élményvacsorát a Bocuse d’Or Hungary bronzérmesével

Szeretnél végigkóstolni egy versenyfogásokból álló ételsort? Vegyél részt egy élményvacsorán Haraszti Zsolttal, a Bocuse d’Or Hungary bronzérmesével!

Haraszti Zsolt, a Société Bistro sous chef-je, és commis-ja, Kocsis Patrik nagyszerű versenyzéssel 3. helyezést ért el a Bocuse d’Or magyarországi döntőjén, emellett elnyerte a „Legjobb hústál” és „Legjobb csapat” különdíjat is. A versenyre készített fogásokat további ételekkel kiegészítve március 5-én egy vacsoraest keretében mutatják meg.

Haraszti Zsolt egy 5 fogásos vacsorát tálal fel vendégeinek, amelyben a négy tételhez Barna Zsanett cukrászséf egy desszertet illeszt, mindezekhez Kiss Zsuzsanna sommelier és Tarjányi Zsolt bar manager italokat ajánl. A vacsora alatt a vendégek személyes beszámoló keretében betekintést nyerhetnek a felkészülési folyamatokba, illetve még többet megtudhatnak magáról a versenyről, és arról, hogyan is élte meg ezt a megfeszített munkával járó pár hónapot Haraszti Zsolt és segítője.

A versenytányérok, amelyeket március 5-én a vendégek is megkóstolhatnak:

  • harcsa, mangalicaszalonna, túró
  • nyúl, ördögszekérgomba, pezsgő
  • pisztráng, káposzta, karalábé, vérnarancs
  • fürj, kacsamáj, cékla, vörösbor
  • körte, kamilla, kakukkfű

Ha felkeltettük az érdeklődésed, jelentkezz az eseményre!

Asztalfoglalásért és bővebb információért írj a dining@societebudapest.com címre.

Időpont:2020.03.05., 19:00Helyszín: Société Budapest

1051 Budapest, Sas u. 15.

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...