Tölts el egy élményvacsorát a Bocuse d’Or Hungary bronzérmesével

Szeretnél végigkóstolni egy versenyfogásokból álló ételsort? Vegyél részt egy élményvacsorán Haraszti Zsolttal, a Bocuse d’Or Hungary bronzérmesével!

Haraszti Zsolt, a Société Bistro sous chef-je, és commis-ja, Kocsis Patrik nagyszerű versenyzéssel 3. helyezést ért el a Bocuse d’Or magyarországi döntőjén, emellett elnyerte a „Legjobb hústál” és „Legjobb csapat” különdíjat is. A versenyre készített fogásokat további ételekkel kiegészítve március 5-én egy vacsoraest keretében mutatják meg.

Haraszti Zsolt egy 5 fogásos vacsorát tálal fel vendégeinek, amelyben a négy tételhez Barna Zsanett cukrászséf egy desszertet illeszt, mindezekhez Kiss Zsuzsanna sommelier és Tarjányi Zsolt bar manager italokat ajánl. A vacsora alatt a vendégek személyes beszámoló keretében betekintést nyerhetnek a felkészülési folyamatokba, illetve még többet megtudhatnak magáról a versenyről, és arról, hogyan is élte meg ezt a megfeszített munkával járó pár hónapot Haraszti Zsolt és segítője.

A versenytányérok, amelyeket március 5-én a vendégek is megkóstolhatnak:

  • harcsa, mangalicaszalonna, túró
  • nyúl, ördögszekérgomba, pezsgő
  • pisztráng, káposzta, karalábé, vérnarancs
  • fürj, kacsamáj, cékla, vörösbor
  • körte, kamilla, kakukkfű

Ha felkeltettük az érdeklődésed, jelentkezz az eseményre!

Asztalfoglalásért és bővebb információért írj a dining@societebudapest.com címre.

Időpont:2020.03.05., 19:00Helyszín: Société Budapest

1051 Budapest, Sas u. 15.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?