Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tölts el egy élményvacsorát a Bocuse d’Or Hungary bronzérmesével

Szeretnél végigkóstolni egy versenyfogásokból álló ételsort? Vegyél részt egy élményvacsorán Haraszti Zsolttal, a Bocuse d’Or Hungary bronzérmesével!

Haraszti Zsolt, a Société Bistro sous chef-je, és commis-ja, Kocsis Patrik nagyszerű versenyzéssel 3. helyezést ért el a Bocuse d’Or magyarországi döntőjén, emellett elnyerte a „Legjobb hústál” és „Legjobb csapat” különdíjat is. A versenyre készített fogásokat további ételekkel kiegészítve március 5-én egy vacsoraest keretében mutatják meg.

Haraszti Zsolt egy 5 fogásos vacsorát tálal fel vendégeinek, amelyben a négy tételhez Barna Zsanett cukrászséf egy desszertet illeszt, mindezekhez Kiss Zsuzsanna sommelier és Tarjányi Zsolt bar manager italokat ajánl. A vacsora alatt a vendégek személyes beszámoló keretében betekintést nyerhetnek a felkészülési folyamatokba, illetve még többet megtudhatnak magáról a versenyről, és arról, hogyan is élte meg ezt a megfeszített munkával járó pár hónapot Haraszti Zsolt és segítője.

A versenytányérok, amelyeket március 5-én a vendégek is megkóstolhatnak:

  • harcsa, mangalicaszalonna, túró
  • nyúl, ördögszekérgomba, pezsgő
  • pisztráng, káposzta, karalábé, vérnarancs
  • fürj, kacsamáj, cékla, vörösbor
  • körte, kamilla, kakukkfű

Ha felkeltettük az érdeklődésed, jelentkezz az eseményre!

Asztalfoglalásért és bővebb információért írj a dining@societebudapest.com címre.

Időpont:
2020.03.05., 19:00

Helyszín:
Société Budapest

1051 Budapest, Sas u. 15.



 

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!