Világhírű lett a házias ételeket főző család Youtube-csatornája

Ha valaki Youtube-csatornát szeretne indítani, lehet ultra profi kamerákkal, szögekkel, beállításokkal, narrációval készülni, hogy minden klappoljon, és lehet az egészen másik iskolát választani. A Village Food Channel rendhagyó stílusban, közvetlenül, óriási adagokkal jelentkezik Tamilból, Indiából. Gigászi csirke biryanival, tandoori csirkével, de extrémebb fogásokkal is találkozhatunk a kedélyes csatornán.

A Village Food Channel három évvel ezelőtt jelent meg a Youtube-on, elsőként nem gasztronómiai céllal, hanem szimpla praktikákkal, mindennapi trükkökkel. Aztán következtek a különböző egzotikus gyümölcsök hámozási trükkjei, majd a ragasztópisztolyos kontentek, végül pedig a szabadtűzön főzött indiai ételek vették át a vezérfonalat. Nagyobb elérést a 2018-as “chicken pizza” hozott nekik, ami egy unortodox, tűz fölött, fém tálcán készre sülő, valódi pizzával köszönőviszonyt sem ápoló fogás volt. Ekkor még csak Firoz Chuttipara szerepelt, mára viszont több unokatestvére és szakács nagyapja is beszállt a Youtube-ozásba, együtt készítik a tényleg óriási adag indiai ételeket. Szűnni nem akaró lelkesedéssel és mosollyal.

Egy indiai család tízmilliós receptvideós megtekintésekkel licitál rá a foodvloggerekre

Hamisítatlan vidéki konyha

Konyhai sertepertélésről és gépesítésről szó sincs, bár egészen lazán kiviszik a természetbe a turmixgépet, aprítót is.

Mégis inkább a nagy edényeké, a tűzé, a jó hangulaté és a családé a főszerep.

Ezek a videók abszolút átlépnek minden nyelvi akadályt, felirat nélkül is szerethetőek, és ráérezhetünk a mozzanataikra, még akkor is, ha csak elméletben sajátítjuk el a 25 kg-os mega nyalóka vagy a 200 darab fürj elkészítését.

Tradicionális receptek

Érdemes figyelemmel kísérni a tradicionálisabb indiai és pakisztáni egytálételek receptúráját, hiszen a vajas csirke, a Tandoorban készülő marhahús, a parotta lepény is felbukkannak a Village Food Channel eddigi repertoárjában. Erősebb idegzetűeknek a 75 kg-os rája sütését ajánljuk, de a kivájt görögdinnyébe visszatöltött és aztán átfüstölt csirke sem egy mindennapi recept.

Több mint 5 millió feliratkozó várja a gyönyörű, buja pálmák tövében felvett családi főzős videókat, némelyik felvétel pedig alig egy hét leforgása alatt 1,5-2 milliós megtekintést ér el. Jó hír, hogy az óriási adagok, az elkészített ételek a környék hátrányos helyzetű lakosaihoz és egy gyermekotthonhoz kerülnek. Egy falatot sem pazarolnak el!

Forrásunk volt.

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg a legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon vagy a YouTube-on!


Még több kedves, színes történet a nagyvilágból:

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek