Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Íme a válasz arra a kérdésre, hány másodpercig kell az Oreót a tejbe mártani, hogy tökéletes legyen

Naponta hallani őrült "tudományos" kutatásokat ételekkel kapcsolatban, de ez talán most túlszárnyal minden eddigit.

Rendkívül fontos kérdésre kaptuk most meg a választ kutatóktól. Valljuk be, már régóta érdekelt minket, hány másodpercig mártsuk bele az Oreo kekszünket a tejbe, hogy a lehető legjobb ízhatást érjük el. Mielőtt azt mondanád, ez a kutatás teljesen haszontalan, eláruljuk, az amerikaiakat annyira foglalkoztatja ez a kérdés, hogy már a '90-es években is készült hasonló tanulmány a kekszekkel kapcsolatban. 

A utah-i egyetemen kikísérletezték, és egy tanulmányban meg is írták, hogy hány másodpercig kell belemártani a kekszet a tejbe. Az ideális íz eléréséhez körülbelül 3,5-4 másodpercig. A vizsgálat során arra jutottak, hogy az Oreo négy másodperc után már nem szív magába több folyadékot. Szóval, ha ennél tovább hagyod benne a kekszet a tejben, igazából csak kiszúrsz magaddal, és pazarlod az idődet. 

Most, hogy ez kiderült, nyugodtan alhatunk! 

...ezeket láttad már?

via Foodbeast.

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!