Lehet, hogy eddig rosszul etted a kukoricád? Ettől a trükktől ámul és bámul most mindenki

Itt egy módszer arra, hogyan kerülheted el, hogy a kukoricaszem héja a fogaid közé ragadjon.

Felejtsünk el mindent, amit eddig a kukoricaevésről tudtunk! Itt egy új trükk, ami egy japán twitterezőtől származik, és amit sorra osztanak tovább a netezők.

https://twitter.com/alovesun/status/878931056958648321

Ezzel a módszerrel elkerülhető, hogy a kukoricaszem héja a metszőfogak közé ragadjon, illetve hogy a csövön maradékot hagyjunk. A trükköt a BuzzFeed is letesztelte:

A videó alapján A módszer egyszerű, csupán ezeket a lépéseket kell követni:

  1. Főzzük meg a kukoricát!
  2. Először csináljunk egy kis helyet, szedjünk le egy sornyi kukoricát a csőről!
  3. Tegyük rá a hüvelykujjunkat a rés melletti sorra, és húzzuk az üres járat felé!
  4. Együk meg a leszedett kukoricaszemeket!

Természetesen, ha nem tetszik az ötlet, maradhatunk a régi, jól bevált rágcsálós módszernél is.

...ezeket láttad már?

Ezeket olvastad már?

via Insider.

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek

Lusta asszony somlói galuskája

Nem szükséges hozzá három külön piskóta, rétegezni és éjszakákat pihentetni sem kell: ez a hamis somlói pikk-pakk elkészül, de ugyanúgy hozza azt az élvezeti élményt, mint a ...