A legőszintébb kínai étterem – itt a tulaj mondja el, mit nem érdemes enni

Olyat már láttunk, hogy az étlapon feltüntetik a fogások kalóriaszámát és azt, mekkora ökológiai lábnyomot hagy maga után az adott étel, ez viszont új szintre emeli az őszinteség fogalmát.

A Montrealban található Aunt Dai (Dai néni) étterme különös módon hívta fel magára a figyelmet, a siker pedig nem maradt el. Az étterem főnöke úgy döntött, őszintén vall ételeiről a vendégeknek, így az étlapon minden fogás mellé írt egy kis kiegészítést, amiben elmondja véleményét az adott ételről - derül ki a 24.hu cikkéből.

Forrás: Aunt Dai Restaurant

A kép jobb oldalán egy narancsos marha látható, melyről a főnök azt írja: ,,Összehasonlítva a sima Tao csirkénkkel, ez az étel nem ANNYIRA jó. Amúgy én nem vagyok nagy rajongója az észak-amerikai kínai ételeknek, szóval a te döntésed (ezt választod-e)."

Egy másik, sertéshúsos-sertésbeles wokhoz a következőt kommentálta:

,,A bél át van sütve, így nagyon száraz. Összehasonlítva a "rázva pirított" béllel, én utóbbit ajánlom.

Utóirat: Most meggondoltam magam. Mindkettőt szeretem."

Egy harmadik fogás mellé azt írta, ez az egyik legnépszerűbb étel Kínában, és mikor még ott élt, ő is sokszor ilyet evett, rendelt.

Az őszinte étterem (forrás: eater.com)

,,Mivel nagyon magasak az elvárásaim ezzel az étellel kapcsolatban, az igazat megvallva nem rajongok annyira a mi változatunkért."

Az étterem tulajdonosának kis hozzászólásait nagyra értékelték az internetezők, a vendéglátóhely pedig ezzel az okos marketinges fogással nem várt hírnevet szerzett világszerte.

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg a legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon vagy a YouTube-on!

Ezeket olvastad már?

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek