A legőszintébb kínai étterem – itt a tulaj mondja el, mit nem érdemes enni

Olyat már láttunk, hogy az étlapon feltüntetik a fogások kalóriaszámát és azt, mekkora ökológiai lábnyomot hagy maga után az adott étel, ez viszont új szintre emeli az őszinteség fogalmát.

A Montrealban található Aunt Dai (Dai néni) étterme különös módon hívta fel magára a figyelmet, a siker pedig nem maradt el. Az étterem főnöke úgy döntött, őszintén vall ételeiről a vendégeknek, így az étlapon minden fogás mellé írt egy kis kiegészítést, amiben elmondja véleményét az adott ételről - derül ki a 24.hu cikkéből.

Forrás: Aunt Dai Restaurant

A kép jobb oldalán egy narancsos marha látható, melyről a főnök azt írja: ,,Összehasonlítva a sima Tao csirkénkkel, ez az étel nem ANNYIRA jó. Amúgy én nem vagyok nagy rajongója az észak-amerikai kínai ételeknek, szóval a te döntésed (ezt választod-e)."

Egy másik, sertéshúsos-sertésbeles wokhoz a következőt kommentálta:

,,A bél át van sütve, így nagyon száraz. Összehasonlítva a "rázva pirított" béllel, én utóbbit ajánlom.

Utóirat: Most meggondoltam magam. Mindkettőt szeretem."

Egy harmadik fogás mellé azt írta, ez az egyik legnépszerűbb étel Kínában, és mikor még ott élt, ő is sokszor ilyet evett, rendelt.

Az őszinte étterem (forrás: eater.com)

,,Mivel nagyon magasak az elvárásaim ezzel az étellel kapcsolatban, az igazat megvallva nem rajongok annyira a mi változatunkért."

Az étterem tulajdonosának kis hozzászólásait nagyra értékelték az internetezők, a vendéglátóhely pedig ezzel az okos marketinges fogással nem várt hírnevet szerzett világszerte.

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg a legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon vagy a YouTube-on!

Ezeket olvastad már?

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek