Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ilyen hihetetlenül ocsmány tortát kapott őrült drágán a menyasszony

Alaposan felháborodott egy menyasszony, aki a kiszemelt esküvői torta helyett igencsak mást kapott a nagy napra. Nézd meg, mivel szúrták ki a szemét!

Az esküvő a menyasszonyoknak nagy részben a csodás fehér esküvői ruháról, a buliról és természetesen a tortáról szól, ami általában a nagy nap ékeként érkezik. Olyasmi, mint a tejszínhab tetején a cseresznye, és sokan úgy gondolják, megkoronázza az estét.

Nos, szegény Rena Davis biztos, hogy örökké emlékezni fog arra a „desszertkölteményre”, ami a gondos előkészületeket követően sajnálatos módon az otthonában landolt. Állítása szerint hisztérikus állapotba került és szinte a szíve is belefájdult, amikor a korábban megrendelt pávatematikájú torta helyett valami egészen értelmezhetetlen förmedvény érkezett a cukrásztól. 

Íme, bal oldalt (ha esetleg valakinek nem lenne egyértelmű) a csalódott nő tortája, jobbra pedig a vágyott elképzelés:

Utóbbi egyébként nagyon kedvelt esküvői forma mostanság, a finom fondanttal borított emeleteken egy páva díszeleg, amelynek kék ékes tollai több tucat muffin formájában folytatódnak. Korábbi különleges tortaválogatásunkban már bemutattunk egy hasonlót:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Malizzi Cakes (@malizzicakes) által megosztott bejegyzés,

Szegény nő előre megmutatta a cukrásznak az elképzelését, amihez az ihletet egy másik cukrászda oldalán találta, ráadásul két pávát kért rá díszítésként, a megnyugtató válasz pedig az volt, minden gond nélkül elkészítik számára a vágyott desszertet, nagyjából 300 dollárért cserébe. Mint tudjuk, ha van egy elképzelésünk, semmi sem drága, de a végeredménytől a menyasszony és az internet népének álla is leesett. 

A szóban forgó „remekmű”:

Szegény páva olyan, mintha beteg lenne, sőt, a nő rokona egyenesen leprás madárnak minősítette, mikor megosztotta a közösségi oldalán. Mi azt is nehezen fedezzük fel benne, hogy egyáltalán egy madarat akar formázni.

Ha ez nem lenne elég, miután házhoz szállították, a madár feje is leesett, és mivel fondant helyett vajkrémbevonatot használt a béna cukrász, másnapra az egész folyni kezdett. 

A jogosan elégedetlen nő felhívta a készítőt, hogy kártérítést kérjen, de az inkább odarohant, és egy Rice Krispies nevű édességgel próbálta helyben fixálni a problémát, mondván, „újraépíti” az állatot. Ráadásul arra a kérdésre, végül miért vajkrémmel készítette a tortát, annyit mondott: nem tudta megoldani a fondant-problémát.

Rena végső elkeseredésében szupermarketben szerezte be az exkluzív torta helyett a süteményt.

„Még csak meg sem kóstoltam. Túlságosan mérges voltam. Nem akartam semmit sem kezdeni vele.”

A lagzi végül minden bizonnyal jól sikerült, a boldog ifjú pár még desszerthez is jutott és a pénzét is visszakapta, igaz, csak azután, hogy jó nagy hírverést csinált a furcsa esetnek. 

Ezeket olvastad már?

Címlapkép: metro.co.uk/Kennedy News and Media
via

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!