Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kómába esett egy diétás üdítőtől egy anyuka

Egy sörözőben szolgálták fel neki az italt, annak ellenére, hogy direkt kérte, ne diétás legyen az üdítője.

A brit Elizabeth Perkins évek óta allergiás a mesterséges édesítőszerekre, ezért szinte alig jár el vendéglátóhelyekre. Nemrég mégis úgy döntött, hogy kimozdul egy kicsit és elment egy sörözőbe, ahol kért magának egy kólát. Direkt felhívta a figyelmét a kiszolgálónak, hogy nem diétásat szeretne, ennek ellenére mégis olyat kapott.

Elizabeth már az első korty után érezte, hogy valami nincsen rendben, mivel szinte azonnal szédülni kezdett. „Azonnal elszédültem, aztán elsötétült a szoba, ahogy a testem megpróbálta leküzdeni az allergiás reakciót” – mesélte a két gyermekes anyuka. Ezután azonnal kórházba szállították, ahol 3 napig kómában volt.

Az anyuka szerint az a legnagyobb baj, hogy nagyon sokan nem ismerik fel a különbséget a cukor és a mesterséges édesítőszerek között. Állítása szerint a cukoradó bevetése óta, a helyzet csak rosszabb lett, mivel emiatt rengeteg élelmiszerben cserélték le, így szinte mindent házilag kell elkészítenie. Hiába azonban az óvatosság, sajnos többször kellett már kórházba menniük, ugyanis két fia is örökölte az allergiáját.

Ezeket olvastad már? 

via

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!