Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Meglátod ezt a lakást, és szó szerint kiég a retinád - A fürdőszoba a legdurvább!

Ha a '90-es évek végén voltál kisgyerek vagy volt akkor kisgyereked, szinte biztos ismerős lesz az a színvilág, amely ebben a kibérelhető apartmanban uralkodik. 
Ez a hihetetlenül színes lakás ugyanis a kétezres évek elejét idézik meg, amikor minden sulis írószert és füzetet szivárványszínben pompázó állatok és virágok borítottak. Ezekhez a színes képekhez egykoron egy név is tartozott, Lisa Frank grafikusként szinte beírta magát minden amerikai iskolás szívébe, az általa készített képek ugyanis milliók kedvencei voltak.
 
 
Úgy tűnik, a régi grafikák most mást is megihlettek, Los Angeles belvárosában ugyanis egy olyan lakáshotel nyílik meg két napon belül, amelyben minden, MINDEN SZIVÁRVÁNYSZÍNŰ.
 
 
A Hotels.com-on meghirdetett ingatlan fotói csak úgy vonzzák a tekintetet, a szivárványszínű függönyök, oszlopok és konyhaszekrények a felnőtteknek aligha tetszik, a gyerekek azonban valószínűleg egy egész életet leélnének ebben a meseszerű otthonban.
 
 
A konyha tele van édességekkel és plüssállatokkal (ezeket a nagy szemű, színes plüssfigurákat nálunk is be lehet szerezni), a fürdőszoba pedig olyan, mint azok a régi füzetek és zselés tollak, amiket pont azért imádtunk, mert rikító rózsaszín és kék delfinek voltak rajta, ráadásul elvileg a zuhanyrózsa is LED világítással működik. 
 
 
A már ismert grafikus munkái a lakás minden pontján megtalálhatóak: az íróasztalon írószerek, a hálóban pizsama, szemmaszk, papucs és köntös is található a vendégeknek. A lakásban szivárványszínű, szív alakú szőnyeg és egy nagy szőrös, rózsaszín karosszék is található. A lakást a Hotels.com oldalán lehet kibérelni, a vállalkozó szellemű felfedezőknek pedig 199 dollárt (kb. 60 500 forintot) kell kifizetniük egy éjszakáért. 
 

Ez is érdekelhet: 

 
Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!