Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Úgy tűnik, a csupaizom Jason Momoa - alias Aquaman - tényleg imádnivaló pasi

Jason Momoa rajongótábora hatalmas, és egyik friss posztjából kiderül, hogy az Aquaman és a Trónok harca sorozatok sztárja egy igazán szerethető figura.

Írtunk már arról, hogy minél több időt töltesz a nagyszüleiddel, ők annál tovább élhetnek, és az életminőségük is javulhat. Jason Momoa is igyekszik mindent megtenni azért, hogy a nagyijának boldog perceket, órákat szerezzen.

Momoa és Mabel nagyi

Még a hírességeknél sem számít, hogy mennyire népszerűek és gazdagok: időről időre nekik is vissza kell térniük a gyökereikhez. Momoa sem tett másként, a nagyijával töltött idő emlékeit pedig az Instagramján osztotta meg a rajongóival.

A szívtipróért már a Baywatch Hawaii című sorozat idején is nők milliói rajongtak, majd a Trónok harca és az Aquaman tovább növelte népes követőtáborát. Most azonban egészen biztos, hogy még több párás tekintetű rajongót szerzett magának a jóképű színész.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jason Momoa (@prideofgypsies) által megosztott bejegyzés,

Momoa Hawaii-i származású, de gyerekkorát Iowában töltötte, ahová ha hazalátogat, szeretett nagymamájához, Mabelhez is betér, akivel imádják egymást. 

Eddig a pillanatig Momoa izmaitól olvadoztak a követői, de a nagyi-unoka képeket látva már azok sem menekülhetnek, akik eddig valamilyen érthetetlen oknál fogva nem váltak a színész rabjává. Aquaman megmutatta, hogy soha nem lehet olyan elfoglalt, hogy a családjára, a szeretteire és életének egyik legfontosabb nőjére, Marbelre ne jusson ideje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jason Momoa (@prideofgypsies) által megosztott bejegyzés,

Ezeket olvastad már?

via, címlapfotó

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!