Ezek a 49 (!!!) éves Jennifer Lopez tökéletes testének titkai

Vajon hogy őrzi meg J.Lo így közel az ötödik X-hez a tökéletes alakját? Olvasd el a trükkjeit!

Az énekes-színésznő 49 (!!!) éves, de egy nappal nem néz ki 30-nál többnek, legalább is ha a hasizmaira és a feszes fenekére gondolunk. Persze meg is dolgozik ezért az alakért - az alábbi a trükkökkel tartja magát ilyen bombaformában.

Jennifer Lopez 49 éves

1. Rengeteg vizet iszik

Jennifer edzés előtt is legalább fél liter vizet fogyaszt, mert úgy gondolja, hogy a megfelelő hidratálás mindennek az alapja. Azt vallja, hogy ha nem szomjazik a testünk, akkor nem csak tovább és keményebben tudunk edzeni, de a bőrünk sem ereszkedik meg annyira, hiszen a vízhiányos bőrön nagyjából minden meglátszik. Jennifer első számú szabálya: víz, víz és víz.

2. Se kávé, se alkohol

Csak semmi koffein, és ráadásul alkohol sem. Ami a kávét illeti, Jennifer ha iszik is, akkor is csak koffeinmenteset.

3. Persze egészségesen étkezik

Jennifer lemondott minden feldolgozott és cukros ételről, sok zöldséget és gyümölcsöt fogyaszt, emellett teljes értékű fehérjéket és értékes tápanyagokban gazdag ételeket. Korábbi nyilatkozta szerint nagyon társaságkedvelő ember, de figyel arra, hogy ha a barátaival találkozik, akkor is az egészségesebb opciókat válassza a menüről. Mindig visz magával valami gyümölcsöt, zöldséget, hogy ha megéhezik, legyen hova nyúlnia.

4. Élvezi a testmozgást

Bár néha az ember nem szívesen indul el az edzőterembe, vagy húzza fel a futócipőt, Jennifer más megközelítést választ az edzéshez: a heti négyszeri mozgás számára kikapcsolódást jelent az egész napos hajtás után. Nem csoda, hogy így gondolkozik: a tánc mindig fontos szerepet játszott az életében, és megtanulta szeretni a mozgást. Így viszont nem feladatként, hanem jutalomként tekint arra, hogy mozgathatja a testét. A legjobban reggel szeret edzeni, mert később már elsodorják a napi feladatok.

J.Lo-nak az edzés kikapcsolódás

5. Többféle mozgást kipróbál

Nincs egy olyan edzésmódszer, amire esküszik, mindig váltogatja a gyakorlatait, így a teste nem unja meg a monotonitást, és folyton fejlődik. Ez persze azért is van így, mert rengeteget utazik, és nem tud egy fix rutint kialakítani, de Jennifer szerint ez éppen előny, és nem hátrány.

Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Ezeket olvastad már?

via

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

Így szerepelt Veres István és csapata a Bocuse d'Or döntőjén...

Lezajlott a világ egyik legnívósabb gasztronómiai versenyének döntője. A magyar csapat, Veres István vezetésével kiváló munkát végzett Lyonban, és emberpróbáló helytállásukkal megmutatták a zsűrinek, hogy mi mindenre képesek, még ilyen nagy nyomás alatt is. Fantasztikus tálak és ételek kerültek ki a kezük alól, szívből gratulálunk nekik!

Nosalty

További cikkek

Egy meglepő eszköz kell az igazán omlós linzerhez

Biztos sokan ismerjük azt a klasszikus túrós-kakaós linzert, aminek különlegessége a tészta reszelésében rejlik. Ez a fantasztikus technika adja a sütemény utánozhatatlan állagát, amit kóstolva felmerülhet bennünk a kérdés: miért nem használjuk ezt többször?