Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Így lehet mikrózva is ropogós a másnapos pizza

Pizzát rendeltél, de nem bírtad megenni az egészet, és nem akarod, hogy másnap csak az újramelegített puha tészta köszönjön vissza a tányérodon? Itt a megoldás! 

Az újramelegített pizza igazán különös jelenség: van, aki ki nem állhatja, hogy az étel minősége már közel sem olyan, mint amilyen frissen volt, vannak azonban olyanok is, akiket egyáltalán nem zavar, ha kicsit puhább, kicsit vizesebb vagy éppen keményebb, zsírosabb, mert szerintük a pizza akkor is pizza marad. 

A Mirror nemrég szúrta ki a világhírű Domino's pizzéria kisokosát, melyben számos praktikát olvashatunk arról, hogyan érdemes újramelegíteni a másnapos olasz fogást. ,,Tegyük be a sütőbe!" – gondolnánk többen is rögtön, néhány szelet pizza kedvéért azonban nem érdemes bekapcsolni a sütőt, sokkal kevesebb energiából is újraéleszthetjük megszikkadt ételünket. 


Receptajánló:

A serpenyős újramelegítés jó módszer lehet, azonban ha nem figyelünk eléggé, könnyen megéghet a pizzatésztánk alja. Jó megoldás lehet a gofri-, toast- vagy paninisütő is, ezek a konyhai kisgépek azonban nem minden háztartásban lelhetőek fel, marad tehát a mikrós megoldás. 

Hogy mit ajánl a „szakirodalom”?

A felmelegítendő pizzaszelet mellé rakjunk a mikróba egy pohár vizet is, így a pizza nem lesz sem vizes, sem pedig puha, sokkal inkább tűnik majd frissnek és ropogósnak. 

Ez is érdekelhet: 

via mirror

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!