Így készíts otthon látványos tornádóomlettet! – Az internetezők megőrülnek érte

Az interneten már több mint 670 ezren osztották meg ezt az egyszerű, de nagyszerű kreálmányt, amit egy kis gyakorlással bárki elkészíthet otthon. 

Az interneten újfent egy igen érdekes technikát bemutató videó kering, nevezetesen arról, hogyan készül az úgynevezett tornádóomlett. A videó egy koreai étteremben forog, ahol első körben egy nagyon ínycsiklandó ázsiai rizses-húsos étel készül, amelyre körítésként rengeteg mindent raknak, például az előbb említett tornádóomlettet.

A legérdekesebb rész 1:38-nál látható, ekkor kerül ugyanis az elkevert tojás a serpenyőbe, és válik igazi tojástornádóvá két evőpálcika segítségével.

A trükk látszólag annyi, hogy miután a tojást a forró serpenyőbe öntjük, azonnal elkezdjük a két pálca segítségével tekerni, és nem várunk addig, amíg az egész tojás megsül, így még krémesebb és lágyabb lesz a végeredmény.

A videót rövid idő alatt több mint félmillióan osztották meg.

Érdemes amúgy végignézni a teljes 8 perces anyagot, hiszen egy csodás koreai ételkülönlegesség születik meg a szemünk előtt. Előre szólunk, hogy az, aki végignézi ezt a videót, azonnal éhes lesz.

Ezeket olvastad már?

via Thekitchn

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek