Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Így készíts otthon látványos tornádóomlettet! – Az internetezők megőrülnek érte

Az interneten már több mint 670 ezren osztották meg ezt az egyszerű, de nagyszerű kreálmányt, amit egy kis gyakorlással bárki elkészíthet otthon. 

Az interneten újfent egy igen érdekes technikát bemutató videó kering, nevezetesen arról, hogyan készül az úgynevezett tornádóomlett. A videó egy koreai étteremben forog, ahol első körben egy nagyon ínycsiklandó ázsiai rizses-húsos étel készül, amelyre körítésként rengeteg mindent raknak, például az előbb említett tornádóomlettet. 

A legérdekesebb rész 1:38-nál látható, ekkor kerül ugyanis az elkevert tojás a serpenyőbe, és válik igazi tojástornádóvá két evőpálcika segítségével. 

A trükk látszólag annyi, hogy miután a tojást a forró serpenyőbe öntjük, azonnal elkezdjük a két pálca segítségével tekerni, és nem várunk addig, amíg az egész tojás megsül, így még krémesebb és lágyabb lesz a végeredmény. 

A videót rövid idő alatt több mint félmillióan osztották meg.

Érdemes amúgy végignézni a teljes 8 perces anyagot, hiszen egy csodás koreai ételkülönlegesség születik meg a szemünk előtt. Előre szólunk, hogy az, aki végignézi ezt a videót, azonnal éhes lesz. 

Ez is érdekelhet:

via Thekitchn

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!