Így készíts karfiolrizst 3 perc alatt!

Ha herótod van már a rizstől, krumplival pedig végképp nem akarod tömni magad, dobj össze egy pár perces karfiolrizst a legészbontóbb köretedként!

Engedd el azt a téveszmét, hogy az étrendünkbe jól berögzött köreteken túl nincs élet! Ilyenkor persze jönnek értetlenül felmerülő kérdések: “Te jó ég, akkor mit eszel a húshoz?” vagy a "Képes vagy algákat és ízetlen zöldségeket lenyelni?". A válaszunk egyszerűen és boldogan egy határozott NEM!

És még csak paleósok sem lettünk, egyszerűen csak kedveljük a változatosságot és a friss ízeket. A lehetőségek tárháza tényleg szinte végtelen, de ez a köret akár látszatra is könnyen összekeverhető egy szép adag főtt rizzsel, íze pedig jóval több izgalmat ígér.

Olvastad már?

Tartsd a lelket magadban télűző főzelékekkel - 15+1 téli főzelék, amit még most kell elkészítened!

Mi azt mondjuk, aki egyszer kipróbálja, annak garantáltan bekerül a kedvenc köretei közé a karfiolrizs. Nem csak azért, mert nagyon finom, hanem elkészítése is csak néhány percet vesz igénybe. Először talán furcsának tűnhet, de higgyétek el: tényleg nincs párja. A karfiolrizs tökéletes alternatívája az igazi rizsnek bármilyen ételben vagy húsok mellé, de kevés fűszerrel önmagában is izgalmas élményt ad - ráadásul nyugodtan variálhatjuk keleti fűszerekkel is és a más feltétekkel, így teljesen más végeredményt kaphatunk.

Így készíts karfiolrizst alig 3 perc alatt!

Olvastad már?

Mielőtt feltörnéd, ismerd meg jobban! - 13 nélkülözhetetlen tojástény

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Mátra rejtett kincsei

Budapesttől egy órányira Nógrádban, a Mátra nyugati vonulatában, festői környezetben fedezhetjük fel az egyre izgalmasabb élményt nyújtó Szurdokpüspöki, Tar és Szuha falvakat, vagy ahogyan saját magukat említik, a Mátra Nyugati Kapuját.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A mi Rögös túrónknak tényleg nincsen párja?

Ha röviden kellene válaszolni, a következőt mondanánk: bátran állíthatjuk, hogy valóban egyedülálló élelmiszer. Miért jelenthetjük ki ezt ennyire magabiztosan? Milyen érvekkel támasztható alá a Rögös túró egyedisége? Következzen egy gyors gasztronómiai kalandozás páratlan tejtermékünk világában!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

31 étel, amit idén októberben semmiképp se hagyj ki

Az őszi alapanyagpaletta eléggé kitesz magáért, az átmenet nyárból őszbe, majd őszből télbe tartogat nekünk pár csodás szezonális finomságot: cékla, körte, sütőtök, alma, szilva, batáta, füge, birsalma vár rád, de a sornak nincs vége. Főzz és süss velünk októberben is!