Így hekkeld meg a tésztalevesed!

Ha eddig azt gondoltad, hogy kedvenc istant tésztalevesedet csak a megszokott módon készítheted el, nagyot tévedsz! Irodisták és kollégisták figyelem, mutatjuk tippjeinket!

Ha azt mondjuk instant japán ramen leves (vagy idehaza ismertebb nevén zacskós tésztaleves), szinte mindenkinek az egészségtelen, ízfokozóktól hemzsegő, de 5 perc alatt elkészíthető tészta + fűszertasak kombináció jut eszébe. A csirke, marha, csípős vagy tengeri herkentyű ízű változatok elkészítésében mi sem láttunk túl sok fantáziát egészen addig, amíg a lenti videó be nem bizonyította, hogy egy egyszerű ramen-tésztában mennyi lehetőség rejlik, elkészítésükhöz pedig csak némi kreativitás szükséges.

Nézd meg, mindezt hogyan készítheted el pár perc alatt:

(via First We Feast)

Hozzászólások

Hagymafaló

tuti kipróbálom ?ket! mondjuk én a rament magam készítem, de ezekhez muszáj zacskósat venni :)

Norbi06

Hogy csinálod a tésztát? tudsz receptet adni hozzá? Köszi!!

arkantak

Én úgy csinálom, hogy nagyon kevés vízben teszem fel megpuhulni a tésztát az ízesít?porral, a végén szaftos lesz, távolról sem leves. Párolt/pirított hagymát, borsót, répát és cukkinit keverek bele, és nagyon kevés piritott füstölt szalonnával ízesítem.

Címlapról ajánljuk

További cikkek