Így hekkeld meg a tésztalevesed!

Ha eddig azt gondoltad, hogy kedvenc istant tésztalevesedet csak a megszokott módon készítheted el, nagyot tévedsz! Irodisták és kollégisták figyelem, mutatjuk tippjeinket!

Ha azt mondjuk instant japán ramen leves (vagy idehaza ismertebb nevén zacskós tésztaleves), szinte mindenkinek az egészségtelen, ízfokozóktól hemzsegő, de 5 perc alatt elkészíthető tészta + fűszertasak kombináció jut eszébe. A csirke, marha, csípős vagy tengeri herkentyű ízű változatok elkészítésében mi sem láttunk túl sok fantáziát egészen addig, amíg a lenti videó be nem bizonyította, hogy egy egyszerű ramen-tésztában mennyi lehetőség rejlik, elkészítésükhöz pedig csak némi kreativitás szükséges.

Nézd meg, mindezt hogyan készítheted el pár perc alatt:

(via First We Feast)

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk