Több terméket is olcsóbban kínál a Spar a húsvéti roham előtt

A Spar kommunikációs vezetője elárulta, hogy milyen kínálattal és akciókkal készülnek az idei húsvétra.

Közeledik a húsvét, de a Spar már kora tavasszal megkezdte az ünnepi készülődést – írja a Pénzcentrum. A SPAR Magyarország kommunikációs vezetője, Maczelka Márk szerint a forgalom akár 30-40 százalékkal is megnövekedhet. Várhatóan a nagypéntek előtti csütörtök lesz a legkiemelkedőbb nap.

Hamarosan megindul a nagy húsvéti roham

Széles termékkínálattal készülnek

A kommunikációs vezető azt is elmondta, hogy a munkaerőt a nagy húsvéti rohamnak megfelelően szervezték meg.

Továbbá az árufeltöltést is folyamatosan biztosítják, hogy minél gördülékenyebben tudják kiszolgálni vásárlókat. A húsvéti kínálatból idén sem hiányozhatnak a legjobb magyar beszállítók termékei. Ezenfelül a Spar saját húsüzeme is új termékkel készül az ünnepre: füstölt karaj és füstölt tarja is lesz náluk.

Kötözött lapockából 210 tonna, füstölt csülökből 170 tonna, füstölt karajból 10 tonna, füstölt tarjából 20 tonna, darabolt lapockából 25 tonna, az S-BUDGET füstölt-főtt tarjából 90 tonna, a REGNUM füstölt-főtt tarjából pedig 40 tonna kiszállítása várható.

A forgalmazott sonkák és egyéb húsvéti sertés húsáruk meghatározó része magyar forrásból származik

– fogalmazta meg Maczelka Márk.

Közel hatvanféle hidegkonyhai készítménnyel látják el az üzleteiket

A majonézes saláták iránti kereslet a karácsonyi időszakhoz hasonlóan a húsvéti ünnepek előtt is megnövekszik. Az egyik nagy kedvencnek számító franciasalátából 9000 kilogramm, az almás-sajtos kukoricasalátából 4000 kilogramm, a tojássalátából 1600 kilogramm, a burgonyasalátából 3000 kilogramm, míg a korhelysalátából 1100 kilogramm készül, kifejezetten a húsvéti időszakot megcélozva. A torma forgalma ebben az időszakban akár a 4-5-szörösére is emelkedik az év többi hónapjához képest. Emellett készítenek majd tojáskrémet is, ami nagyobb, egy kilogrammos kiszerelésben is elérhető lesz.

De nagy mennyiségben lesz elérthető a piros retek, az újhagyma, a fejes saláta, a paradicsom, a paprika, a tojás és a kalács is.

Akciók is lesznek

Ezenfelül a húsvét előtti időszakban számos sütéshez-főzéshez kötődő akciót kínál az áruházlánc, ezek részletei az akciós szórólapban, tematikus oldalakon is megjelennek majd.

Forrásunk volt.


Ezek a hírek is érdekelhetnek:

hirstart.hu

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Az étel, amit ki nem állhat a horoszkópod

Édes meggymártás hússal, kemény daragaluska, furcsa répafőzelék, csufi kelkáposzta, kesernyés máj? Mindenkinek van legalább egy utált étele... Ajánljuk, hogy győzd le a mumust, és készítsd el a nemszeretem-ételt felnőtt fejjel, egy tényleg jó recept alapján!

Napi 4000 lépést kiválthatunk idős korban a helyes étrenddel

Biztosan hallottuk már, hogy naponta legalább 10 000 lépést kell tennünk a kiegyensúlyozott, egészséges, aktív mindennapokért, ám ezt nem mindig egyszerű elérni – különösen idősebb korban. Most azonban rámutattak arra, hogy egy másik módszerrel kiválthatjuk a testmozgás egy részét.