A Hotel Castelloban nemcsak a lelked töltődik fel, de csodás ételeket kóstolhatsz

Ha nemcsak az fontos számodra, hogy csodás környezetben töltsd a nyaralásodat, de kiváló és minőségi ételeket-italokat is kóstolnál közben, akkor irány Siklós, és a Hotel Castello.

A siklóson található malomépület évtizedekig állt elhagyatottan, mielőtt felújították, és egy varázslatos hotellé alakították. A Hotel Castello remek választás lehet, ha a wellness-szolgáltatások mellett a gasztronómiára is fogékony vagy.

A Hotel Castelloban nemcsak a lelked töltődik fel, de csodás ételeket kóstolhatsz

A hotel éttermében olasz villák fényűzését idézték meg fekete-fehér-arany-barna színek használatával. Ha ide látogatsz (akár egyedül, akár a családdal), csodás art deco környezetben fogyaszthatod el a finom fogásokat, melyeket Eckstein Antal álmodott meg.

Természetesen nemcsak az ételekre fordítanak hatalmas figyelmet, de az italokra is, ahol fontos szerepet kapnak a siklósi borok: a Riczu Borászat vagy a Joó Tamás Pincészet kiválóságait mindenképp érdemes megízelned, ha erre jársz!

Igazán impozáns az étterem belső tere

A hotel már a reggelivel is nagyot dobbant, hiszen a megszokott fogások mellett olyan házias-klasszikus finomságokat is kínál, mint például a császármorzsa, de naponta új ízek is várják a vendégeket. Ebédidőben érdemes ellátogatni a Mulino Étterembe , ahol a különleges világkonyha ízei mellett kóstolhatunk magyaros és tájjellegű ételeket is. Ja, és ne felejtkezzünk meg a fantasztikus panorámáról, mely egyenesen a belső udvari, feszített víztükrű medencére nyílik! Vacsorára ezt az élményt csak tovább fokozzák: svédasztalukról többek között antipastikat, salátákat, csodás húsokat és persze finom süteményeket próbálhatunk ki. Péntekenként általában halászlével kedveskednek a vendégeknek, kiemelt időszakokban pedig külön gyerekmenüvel is készülnek.

Itt nézd meg a siklósi Hotel Castello ajánlatait!

Címlapról ajánljuk

További cikkek