Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Hogyan újítsd fel az éléskamrát ötletesen? Mutatjuk!

Fantasztikus előtte-utána állapotot mutatunk, ráadásul nem is kell nagy dolgokra gondolni. Így alakítsd át az éléskamrát!

Egy éléskamra gyakorlatilag a ház szíve-lelke, ahova mindenki nagy szeretettel betér, ha a konyhában kíván tevékenykedni. Fontos, hogy átlátható, tiszta és rendszerezett legyen, ami valljuk be, sok esetben nem jön össze. Mivel nap mint nap használatban van, bizony néha az éléskamránkra is ráfér a ráncfelvarrás.

Mutatunk egy egyszerű, pénztárcabarát, de mégis nagyon jól sikerült megoldást:

Szóval így nézett ki a felújításra váró éléskamra. Kicsit rendszerezetlen, a fehér már itt-ott megsárgult, megkopott. Ebből az állapotból lett elege a lakás tulajdonosának, Lizynek.

„Nincs több sötét szekrény, nincs több rendetlenség! Ez egy világos, szervezett tér” – ez volt az elképzelés, amire vágyott a nő és ez határozta meg a koncepciót is.

Így is tett: a helyiség belső része fehér, míg az ajtó sötét árnyalatot kapott. A rendszerezéshez polcokat fúrt fel, amiket fa alapzatra helyeztek. A polcok alá LED lámpákat ragasztott, hogy kiváló legyen a helyiség megvilágítása. Ezután nem is maradt más, mint a rendszerezés, néhány műanyag kosár, befőttesüveg és műanyag tárolók segítségével. Lizy, hogy teljesen tökéletes munkát végezzen, mindent fel is címkézett, így a család apraja-nagyja egészen biztosan megtalálja azt, amit keres, a megszépült helyiségben.

Az új kamra:

Külön remek ötlet, hogy az ajtó belső részét sem hagyta üresen, oda is tárolókat fúrt fel, aminek köszönhetően a befőttesüvegek igazán előkelő helyet kaphattak.

Nektek hogy tetszik az ötlet? Mi nagyon imádjuk! 

Ezeket olvastad már?

Címlapkép: Liz Woody/thekitchn

via

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!