Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ez most a legmenőbb dolog, amit feltétlenül be kell szerezned a konyhádba!

Nem biztos, hogy maradéktalanul elnyeri mindenki tetszését, de aki rajong a jó borokért, azok figyeljenek, ez most a legfelkapottabb trend a konyhákban!

Nem tudod, hogy még mi hiányzik a konyhádból? Mondjuk és mutatjuk ezt az egészen formabontó ötletet: a beépített boros szekrényt, ami nemcsak a borok hűtésére szolgál, de a poharakat és a borozáshoz szükséges kellékeket is rendszerezetten tárolhatod a segítségével. 

Valljuk be egészen jól mutat ebben a konyhában, ahol a természetesség és a fa elemek az úr. Ha nem vagytok nagy borászok, akkor is érdemes megfogadni az ötletet, hiszen remek rendszerező és tároló, ahova a kihúzható, mélyöblű fiókokba sok mindent belefér. A borospoharakon kívül a polcokra pedig gyakorlatilag bármi kerülhet.

De nemcsak jól néznek ki és helytakarékosak, hanem a hűtő több, mint 100 palack befogadására is képes. A külső kijelzők segítségével pedig mindig ellenőrizhető a hőfok is. Természetesen kisebb-nagyobb, szélesebb, vékonyabb kiszerelésekben is megtalálhatóak ezek a hűtők. Ez például 130 üveg raktározására képes és több, mint 2000 dollárba kerül. (körülbelül 605 ezer forintnak megfelelő az összeg). ITT megnézheted.

Nektek hogy tetszik? Mit gondoltok, hiányzik egy ilyen hűtő a konyhából vagy már ez egy kicsit túlzás?

Ezeket olvastad már?

Címlapkép: housebeautiful.com/Emily Kennedy

via

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!