Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Nem mindenki fog rajongani ezért az új konyhatrendért

Nem biztos, hogy mindenki odáig lesz és vissza a következő ötlettől, ami állítólag hódító útjára indul a konyhákban. 

Krysta Gibbons ötlete formabontónak bizonyult Floridában. A belsőépítész épp barátjának az új házát tervezte, ahol a konyha minden négyzetméterét kihasználta a kevés hely miatt. Olyannyira, hogy egészen a plafonig beépített szekrények ágaskodnak. Hogy gond nélkül, kényelmesen lehessen használni és elérni a felső részeket is, gördülő létrát is tervezett a szekrényrendszerhez, akárcsak a könyvtárakban. Az ötletet nemcsak Krysta barátai, de az internet népe is imádja. 

Ellentétben a hagyományos létrával, ez kerekeken van, így könnyedén mozgatható a helyiség egyik végéből a másikba, ráadásul lehetővé teszi, hogy maximálisan kihasználjuk a teret függőlegesen is.” – mondta a tervező, aki hozzátette, hogy a konyha igazi kiegészítője lett a létra, amitől még modernebb, még praktikusabbá vált a helyiség.

„Szeretem, ahogy a sárgaréz sín elválasztja az alsó szekrényeket a nehezen hozzáférhető részeket egymástól – olyan, mint egy ékszer!” – mondta Gibbons.

Szóval állítólag az új trend a vízszintes helyett a függőleges! Nektek, hogy tetszik ez a megoldás? Ki szeretne létrát a konyhájába? Egyáltalán: ki szeretne le-fel létrázni?

Ezeket olvastad már?


Címlapkép: Jessie Prezie/House Beautiful

via

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!