Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Így díszítsd fel az étkeződet Halloweenkor!

A sütőtök és a hagyományos dísztökök is uralják az október-novembert, mind a konyhákban, mint a lakberendezésben. Mutatunk pár izgalmas inspirációt, ezúttal az étkezőbe! 
A Halloween-nek már nemcsak a tengerentúlon, hanem hazánkban is komoly hagyománya van. Ha idén valami különlegessel szeretnél előrukkolni vagy netalántán nálad lesz a Halloween parti, akkor a következő dekorokkal feldobhatod az ünnepi asztalt és egyúttal az étkezőt is! 
 

Elmaradhatatlan kellék: gyertyák

A hangulatot természetesen csak és szigorúan gyertyákkal tudod megalapozni. Nemcsak egy parti idejére, hanem önmagában is jól mutat az étkező asztalon! 
 
 

Különleges szerviz

Csempéssz az ételek közé is egy kis őszt. A színes és különleges alakú sütőtökökkel megteheted!
 
 

Éljen a rettegés!

Ha Halloween, akkor elmaradhatatlanok a koponyák és halálfejek! Mindenképp szerezz be egy-kettőt! 
 

Virágok és tökök, a tökéletes kombináció

Örök és igazi jolly joker. Szuperül mutatnak és még pénztárcabarát megoldások is a tökkel kombinált virágcsokrok az asztalon. Nézd csak: 
 
 

 

A halálfejek mellett a pókok se maradjanak le….

Természetesen ha már félelem és rettegés, akkor a nagy, fekete pókok és a pókhálók sem maradhatnak el. Vannak már egész kreatív megoldások. Íme: 
 
 
Élvezd az ősz színeit, amelyek segítségével belophatsz egy kis rettegést az étkezőbe Halloweenkor! Meglásd, a családod értékelni fogja! 
 

Ez is érdekelhet: 

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!