9 hiba a konyhában, mely komoly betegséget is okozhat

A főzés során nem árt odafigyelni az élelmiszer-biztonságra, mert néha egy-egy apró hiba is betegségekhez vezethet. Jobb megelőzni a bajt!

Te mindig odafigyelsz a tisztaságra és a biztonságra, amikor főzöl? Betartasz minden higiéniai szabályt? Sajnos egy apró hiba is elég ahhoz, hogy az ételek komoly bajokat okozzanak, ezért nem árt elővigyázatosnak lenni. Megóvhatod a családod a betegségektől és az ételmérgezéstől, ha nem követed el ezeket az élelmiszer-biztonsági hibákat, melyeket a galériánkban szedtünk össze.

Forrásunk volt.


Még több konyhai tipp:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

Iránytű a szakmaválasztásban a XVII. Szakma Sztár Fesztivál idén áprilisban

Közel hatvan szakmában kétszáz diák méri össze tudását a XVII. Szakma Sztár Fesztiválon április 24-26. között Budapesten, a további programok között pedig kiemelt figyelmet kap az interaktivitás és a testközelből megtapasztalható élmények. A Szakma Sztár Fesztivál egyaránt segíti a fiatalokat és a szülőket megismertetni a szakmákkal, és eligazodni az általuk nyújtott több száz lehetőség között. A jelige: „Szakmát a kézbe!”

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek