5 apró hiba, amit kávéfőzésnél véthetsz: borzasztó lesz a végeredmény

A kávé az, ami nélkül sokaknak nem kezdődhet el a nap: legyen az instant, kotyogós, francia presszó vagy éppen filteres kávé, az biztos, hogy már egy fél mosolyt csal az arcunkra. Azonban egyáltalán nem mindegy, hogyan készítjük el, mert többféle hibát is elkövethetünk a folyamat során.

A kávé energia, rutin, örömforrás, finom ital, aminek elkészítése ugyan nem nagy ördöngösség, mégis lehet apró hibákat véteni, aminek eredményeképp akár ihatatlan lesz a feketénk. Lássuk, melyik az az 5 hiba, ami nagyon elronthatja a kávé ízét!

Kattints a galériára, és nézd meg, melyek ezek a hibák!

Receptajánló:

Forrásunk volt.


Ezeket a konyhai tanácsokat is érdemes megfogadni:

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Pontot tettek az örökös vita végére: kiderült, hogy az igazi...

Régóta fennálló vita övezi a műfenyő vs. valódi fenyő témakörét. Vajon melyik megvásárlásával ártunk többet a környezetünknek? A kivágott fákkal vagy a sok műanyaggal és melléktermékkel, ami egy műfenyő gyártása során keletkezik? Az Ökológiai Kutatóközpont elmondta, melyiket érdemes választani, ha a cél a fenntarthatóság.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...