Heti menü: virágzik a piac!

Friss zöldségekkel és zamatos gyümölcsökkel van tele a piac, ezért az e heti menünk szezonális alapanyagokból készült! Lesz karalábéleves, tökfőzelék, padlizsánkrém, tiroli rétes...

Tavaszi receptek itt >>

Nyári receptek itt >>

Heti menü – 2012. június 4–10.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek