Heti menü: virágzik a piac!

Friss zöldségekkel és zamatos gyümölcsökkel van tele a piac, ezért az e heti menünk szezonális alapanyagokból készült! Lesz karalábéleves, tökfőzelék, padlizsánkrém, tiroli rétes...

Tavaszi receptek itt >>

Nyári receptek itt >>

Heti menü – 2012. június 4–10.

Hozzászólások (1)

Törölt felhasználó

Helló! Én egy 50 éves kis kereset? n? vagyok. Ehhez állítsatok össze egy havi étrendet vagy menüt. Köszi Ildikó

Címlapról ajánljuk

15 sercegős sertéssült, ami az utolsó falatig élvezet

Készítsünk egy klasszikus, sült sertéshúsos fogást, mert ezekkel lehetetlen mellényúlni. Szaftosak, omlósak, de ha kell, ropogósak és aranybarnák. Serpenyőben, sütőben, rántva vagy roston: mindegy, hogyan sütjük, a siker (és az üresre törölt tányér) garantált.

Nosalty

5 őszi finomság, amit csak most tehetsz el a kamrába

Ugyan az ősz már a zord hónapok felé vezet minket, amikor szinte alig vannak friss alapanyagok a boltban, még nem kell teljesen lemondanunk a befőzésről és a különböző finomságok eltevéséről. Sőt, az évszak rengeteg kincsét csak most tudjuk későbbre megőrizni. Lássuk, mik ezek!

Lakos Benedek

További cikkek