Heti menü időhiányban szenvedőknek!

Mostanra már menthetetlenül fel kellett venni az új év tempóját. A finom falatokról viszont nem szívesen mondanánk le idő hiányában. Szerencsére nem is kell, kövesd e heti menünket!

Gyors receptekért kattints ide >>

Heti menü – 2013. január 28.– 2013. február 3.

Hozzászólások (3)

sysco13

-ne haragudjatok ,de szalonnából, túróból,meg csavart tésztából nem tudtatok 1 veszett túrós csuszát kreálni???-mert én igen ,:kisütöm pörcösre a szalonnát, közben kif?zöm a tésztát ,megsózom tetszés szerint a túrót ,és összetöröm ,és végül ezeket ,jól összekeverem ,és kész ,milyen h?tötök van nektek???-ja és van még 1 pici tejem ,azzal kicsit lazíthatsz a túrón ,ha bolti,de az enyém :-----HÁZI!!!, tejföl sem kell hozzá!!!

sysco13

-ja és mivel nem hagyományos a csusza ,lehet nevezni "Rózsás csuszának "-úgy is a fene nagy nevek a men?k... bocsi,de ha lenne prézlim ,meg búzadarám,tojásom,még 1 pici vanilia rúd maradék ,és m? cukrom (cukros vagyok),akkor

sysco13

...akkor Túró gombóc lenne a mai menüm (Valami miatt ketté váltam) lásd lenn ,bocsi..!!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Na, ezért isszák tejjel a teát az angolok

Rengeteg különböző fajta tea létezik a világon, és ezen felül az elkészítési és fogyasztási módszerek is igen sokszínűek. Az egyik legismertebb és legkevésbé érthető kombináció a tejes tea, ami a britek nagy kedvence. De hogyan született meg ez a furcsa ital?