Heti menü: egy hét Itália a konyhában

Vidám és hangos összejöveteleikről híresek az olaszok, na meg feledhetetlen gasztronómiájukról, a sok-sok pastáról és isteni desszertjeikről. E heti menünk az olasz konyha remekeit állítja sorba!

További olasz receptek itt >>

Heti menü – 2012. június 11–17.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek