Heti menü: gyerekkori kedvencek

Sokszor halljuk azt a kicsiktől, kár, hogy csak egyszer van egy évben gyereknap. Lepjük meg őket egy egész heti menüvel, csakis a kedvenc ételeikkel!

A Gyerekkel vagyok rovat cikkeit itt olvashatod >>

Heti menü – 2013. május 20.– 2013. május 26.

Hozzászólások (1)

kissmarika

K?szi a fáradozásért,nagyon jó öttleteket kaptunk a hétre :) Kissné Marika :)

Országh Kitti

Kedves Marika, sok sikert az elkészítésükhöz! ;)

Címlapról ajánljuk

„Most arra van szükségem, hogy egy egyszemélyes márkaként is kivirágozzak...

Az egyik első, releváns gasztrosikeremet épp Havas Dórának köszönhetem, az ő indiai vajascsirke-receptje ugyanis nemcsak engem vett le a lábamról, de azokat is, akik utána megkóstolták. A Lila füge szerzőjét a blog indulásakor még csak az elszánt foodie-k és gasztrorajongók ismerték, ma már viszont több mint százezren követik különféle platformokon, és készítik el a receptjeit. Ebben az interjúban többek között arról kérdeztem, hogy vajon van-e olyan egyáltalán, hogy egy gyerek rossz evő, miért van az, hogy a gasztroblogok és szakácskönyvek világában egyértelmű a nőuralom, és mi volt az első étel, amit már a barátai is vele azonosítottak.

KormosLili

További cikkek

Ezért riad fel álmából sok ember éjjel 3-kor

Sok emberrel előfordul, hogy éjjel háromkor egyszer csak felriad álmából. Hogy mi okozza ezt a megmagyarázhatatlan jelenséget? Nem a mellkasunkra fekvő szellemek, sokkal inkább szorongásaink lehetnek a felelősek a kellemetlenségért.