#HÁZICSEMEGE: Two Sisters Flower

A Two Sisters Flower fantasztikus virágkölteményei és dekorációi mögött egy hatalmas szívvel tevékenykedő testvérpár rejtőzik, akik családi vállalkozásuk pazar termékeivel tehetik szebbé az ünnepeket is.

Két nővér, Süni és Petra édesanyjuktól vették át a családi virágbolt vezetését 2019-ben. Míg egyikük a boltban tüsténkedik, hogy elkészülhessenek a virágköltemények, addig a másikuk építi a kis vállalkozás arculatát, és fotózza az elkészült termékeket. A kínálatban mindent megtaláltok, amivel szebbé és zöldebbé tehető a környezetünk, a karácsonyi időszakban pedig kopogtatók, asztaldíszek és egyéb csecsebecsék közül válogathattok.

Fotó: Two Sisters Flower

Mesés koszorúkat, csodaszép virágokat, díszeket, csokrokat rendelhettek tőlük, így az ünnepi dekoráláshoz teljesen egyedi termékekre tehettek szert, legyen szó a karácsonyi asztal ünnepi megjelenéséről, vagy egyszerűen a nappaliról – ezekkel a darabokkal nem lőhettek mellé!

A szeretteiteknek is küldhettek szépségeket, ráadásul egy pici családi vállalkozást is segíthettek, ha őket választjátok. Szezonális virágok és szárított növények is megtalálhatók a kínálatban, most pedig akár személyre szabott üzeneteket is elrejthettek a legújabb lakásdíszeken.

Fotó: Two Sisters Flower

Beszerezhettek tőlük csodás karácsonyi gyertyákat, de egyedi kérésekkel, igényekkel is bátran írhattok a lányoknak az oldalukon, garantáltan segítő kezekre találtok majd.

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg a legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon vagy a YouTube-on!

Ezeket olvastad már?

#HÁZICSEMEGE: LYS Candles

A LYS Candles kézzel öntött prémium gyertyái természetes illóolajokkal készülnek szója-, repce- és kókuszviasz felhasználásával, de egyedi porcelánokra is lecsaphatsz a kínálatból.

Nosalty

#HÁZICSEMEGE: Donum Terrae

A Danyi Éva által megálmodott Donum Terrae márka 2011-ben született meg. Az általuk minőségi alapanyagokból készült magolajok, magkrémek és gyümölcsecetek nemcsak tápanyagdúsak, de ízükkel különlegessé tesznek bármilyen fogást.

Szász Nóri

#HÁZICSEMEGE: Honey CO

A Honey Co mögött Burgyán Attila áll, aki kiemelkedő élettani értékű, prémium minőségű krémmézeket készít. Ha egyszer megkóstoljátok őket, egész biztosan a rabjává váltok a különleges ízeknek.

Macsuga Viktória

Weboldal és címlapfotó: Two Sisters Flower & Event

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek