Hátborzongató videó arról, miért ne kérj jeget az éttermekben

Jobb, ha inkább nem kérsz jeget az italodba az éttermekben, ugyanis sok helyen nem takarítják ki megfelelően a jégadagolót.

Horrorisztikus felvétel került fel nemrégiben a TikTokra, amelyen azt látni, mennyire elhanyagolt, egyenesen undorító állapotok uralkodnak az éttermek jégadagoló gépeiben – írja az Index.

Hátborzongató videó: jobb, ha nem kérsz jeget az éttermekben

A szakértő – aki csak "the ice man"-ként hivatkozik magára – , azt bizonyítja videójában, hogy néhány étterem valóban nem takarítja ki rendesen a jégadagoló gépeit, amely akár komoly betegségekhez is vezethet a jégfogyasztó vendégek körében. Ezek után a videó készítője közelebbről is bemutatja, mit rejt a gép. Érdemes felkészülni, mert igazán gusztustalan, ami a gép belsejében található:

Undorító, átláthatatlan és baktériumoktól hemzsegő víz áll a masinában, így nem csoda, ha betegek lesznek azok, akik elfogyasztják.

@jantheman____

#MakeItCinematic #IKnowWhatYouDid #TreatiestCupContest #ice #iceman #icemachine #icemaker #iced #icee #hvacr #fyp #fypシ #cleantok #foryoupage #sick

♬ original sound - The Ice Man ❄️🥶🧊

Természetesen a legtöbben igencsak kiakadtak a látottakon, amin nem segített egy másik éttermi dolgozó kommentje sem: szerinte jobban döntünk, ha az italokba rakott citromot is hanyagoljuk az éttermekben.

Azért azt hozzá kell tenni, hogy ez nem vonatkozik minden vendéglátóhelyre, hiszen számtalan olyan étterem létezik, ahol nincs probléma a higiéniával.


Még több meredek sztori:

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek