Egy mekis dolgozó elárulta, mit kapnak az undok vendégek

Érdemes kedvesnek lenni a mekis kiszolgálókkal, hiszen mégis csak tőlük függ, mikor, milyen ételt kapunk.

Ismét kitálalt a McDonald’s egyik volt dolgozója. A brit alkalmazott TikTok-oldalán tett közzé egy videót (ami azóta már nem elérhető), amelyben elmeséli, mi zajlik a gyorsétterem konyháján. A 24.hu cikke szerint a fiatal lány azután tálalt ki, miután kilépett a mekiből.

A másfél milliós megtekintésű felvételből kiderül, hogy ha valaki vegetáriánus ételt rendel, ne számítson arra, hogy az soha nem fog hússal érintkezni, hiszen ezeket az ételeket ugyanott készítik el, mint a húsosokat.

Az ex-dolgozó szerint jeget sem érdemes kérni az italunkba, mivel nem ritkán a földre esett jeget is visszadobják a többi jég közé.

Egy mekis dolgozó elárulta, mit kapnak a bunkó vendégek

Azt is elárulta, hogyan állnak „bosszút” a bunkó vendégeken. Bár a főnök utasítását követve kedvesek velük is, ez nem jelenti azt, hogy ne vehetnének revansot. Az ilyen vásárlók rendelése, hogy, hogy nem, sokkal lassabban készül el, az autós vevőket pedig a várakozó parkolóba küldik, és hagyják, hogy hosszasan strázsáljanak, a kajájukra várva.

Érdemes tehát a gyorséttermi dolgozókkal (is) kedvesnek lenni, hiszen így jó pár perc várakozást megspórolhatunk magunknak!


Még több meki:

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

Így szerepelt Veres István és csapata a Bocuse d'Or döntőjén...

Lezajlott a világ egyik legnívósabb gasztronómiai versenyének döntője. A magyar csapat, Veres István vezetésével kiváló munkát végzett Lyonban, és emberpróbáló helytállásukkal megmutatták a zsűrinek, hogy mi mindenre képesek, még ilyen nagy nyomás alatt is. Fantasztikus tálak és ételek kerültek ki a kezük alól, szívből gratulálunk nekik!

Nosalty

További cikkek

Heti menü: melengető és sűrű ragulevesek hete

A ragulevesekben az a jó, hogy készülhet csirkével, borjúval, sertéssel, de akár a zöldségeknél is maradhatsz. Kerüljön bele tárkony, petrezselyem vagy kapor, esetleg mustár, tejföl, és persze a levesbetéttel is variálhatsz! Minden raguleves mellé ajánlunk egy-egy pompás főfogást, és a desszert sem marad el.