Csúnya húzással állt bosszút a vendégen egy mekis dolgozó

Újabb videó került fel az internetre arról, hogyan állt bosszút a McDonald's alkalmazottja a bunkón viselkedő vendégen. A világhálóra feltöltött videót ugyan már 62 millióan látták, az elkövető egy pillanat alatt elveszítette állását.

Egyre több olyan visszaélésről lehet hallani, melyben gyorséttermi dolgozó áll bosszút az illetlenül viselkedő, panaszkodó vendégen. A 24.hu most egy amerikai esetet fedezett fel az interneten, a TikTok-ra feltöltött videóban a McDonald's egyik pincére áll édes (és savanyú) bosszút a vele helytelenül viselkedő vendégen.

@mcdanksbitch

#comedy #mcdonalds #work #xyzbca

jealous girl lana del rey - !marvete, the asgardian

A videón jól látszik, a vendég által kért jegeskávéra nem karamellaöntet, hanem egy hozzá egy az egyben hasonlító édes-savanyú szósz kerül.

A videót pár napon belül több mint 62 millió ember látta.

Bár a TikTok-felvételen nem látszik, valóban kiadták-e a vendégnek a savanyú szószos fagylaltot, a felszolgálót pár nap elteltével kirúgták a McDonald's-ból, még annak ellenére is, hogy több kommentelő szerint megérdemelte a bunkó vendég az ízletesnek nem nevezhető desszertet.


Ezeket a cikkeket is olvasd el!

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ezért riad fel álmából sok ember éjjel 3-kor

Sok emberrel előfordul, hogy éjjel háromkor egyszer csak felriad álmából. Hogy mi okozza ezt a megmagyarázhatatlan jelenséget? Nem a mellkasunkra fekvő szellemek, sokkal inkább szorongásaink lehetnek a felelősek a kellemetlenségért.