4 dolog, amit egy alkalmazott szerint soha ne használj a hotelben

Azt gondolhatnánk, hogy egy hotelszoba minden egyes szeglete ragyog a tisztaságtól, pedig nem. Egy alkalmazott elárulta, mik azok a tárgyak, amiket, ha lehetséges, inkább ne használj a pihenésed alatt.

A hotelekben elvileg odafigyelnek arra, hogy minden felület makulátlan legyen, azonban akadnak olyan eszközök, amikre valamiért nem jut idő, vagy elkerüli a takarítók figyelmét. A korábban hotelben dolgozó Angela Riihiluoma most elárulta, mik azok, amiket semmiképpen ne használjunk a nyaralásunk alatt.

4 dolog, amit egy alkalmazott szerint soha használj a hotelben

A kávéfőző

A lány szerint az egyik ilyen a kávéfőző. Elmondása szerint ugyanis akadnak olyan vendégek, akik piszoárként használják ezt az eszközt, így azt javasolja, hogy ha tehetjük, inkább ne kísérletezzünk vele.

A fogmosópohár

A fürdőszobában elhelyezett fogmosópoharaktól is érdemes óvakodni, ugyanis Angela szerint ezeket a takarítónők csak elöblítik, vagy éppen csak áttörölgetik, tehát nem éppen sterilek. Ha mégis használni szeretnénk, akkor mossuk el inkább, az a biztos.

A jegesvödör

A jegesvödröt sem érdemes használni, hiszen sokan ezt hányásra használják, így nem érdemes ebben rendelni a pezsgőt illetve a bort, kivéve akkor, ha van benne műanyag bélés.

Az ágytakaró

Az utolsó tárgy, amit megemlített, az az ágytakaró. Szerinte ez az, amit sajnos a legritkábban mosnak, így azt tanácsolja, hogy amint a hotelszobába értünk, hajtogassuk össze, és rakjuk be a szekrénybe.

Azért azt hozzá kell tenni, hogy ez a felsorolás nem vonatkozik minden szállodára, hiszen számtalan olyan hotel és szálláshely van, ahol semmi probléma nincs a higiéniával.

Forrásunk volt.


Még több takarítás:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

7 imádnivaló teraszos hely Budapesten, ahol jót is ehetünk

Egyre inkább kikívánkozunk a négy fal közül. Ha szeretnétek a szabad ég – vagy épp egy napernyő – alatt lazulni, annyi sok jó lehetőség van a fővárosban! Ajánlunk helyet a pesti flaszteren, a budai és a pesti Duna-parton is, hiszen a terasz is sokféle lehet a csupazöld kerthelyiségtől a belvárosi kiülős helyekig. Teraszra fel!

Nosalty

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!